2025. január 14. - Bódog, Félix napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Július 19-re műköröm modellt keresek CN gyakorlásra. József utca 10-be kellene jönni délelőtt vagy délután (pontos időpontot előtte egyeztetve). E-mailen az ildiko.frank@t-online.hu címen várom szeretettel a jelentkezőket.
Sziasztok! Szivesen lennék műköröm modell Budapesten. :) Elérhetőségem: vass0408@freemail.hu ,https://www.facebook.com/nikka.vass
Szia! Modelleket keresek gyakorlásra a 13.kerületbe, tavaly novemberben végeztem a crystal nailsnél, itt meg tudod nézni a munkáimat. Ha van kedved jönni írj rám: havkrisztin@gmail.com Köszi! :) Üdv.: Kriszta
Sziasztok! Modelleket keresek gél lakk gyakorlásra Budapesten belül házhoz tudok menni. E-mail: dorinamsr18@gmail.com
Sziasztok,modelleket keresek manikűrre és műkörömre iskolai gyakorlatra(18 év felett),a Crystal Nails-nél tanulok.Szombaton 17-től-20 óráig manikűr,Vasárnap 11-től-16 óráig műköröm óránk van.Ha érdekel írj a kanabekata@yahoo.com e-mail címre.Szeretettel várok minden jelentkezőt.Köszönöm
Kovács Henriatta hirdetésére válaszoltam!!!
Szia! Pedikűr és műköröm model is szivesen lennék. Bármikor ráérek...Műköröm: tipp vagy zselé? Üzimet mail fiókodra is elküldtem. Várom válaszod. Üdv: Lautner KATALIN
Sziasztok! Szivesen lennék műköröm modell Budapesten. :) Elérhetőségem: vass0408@freemail.hu ,https://www.facebook.com/nikka.vass
Műköröm modellt keresek ehét péntekre, délután 4-re suliba (Budapest)! Jelentkezni: 06 30 462 1621
Elnèzèst!irt nekem egy hölgy az e-mail címemre, hogy szívesen lenne a kèzmodellem.Telefonról vagyok, ès vèletlenül töröltem az e-mailt. Megtennèd, hogy írsz megint? Üdv kitti
Sziasztok !SOS modellt keresek 07.09 napon,Budapestre,tip felrakására,amire gél lakk kerül.E-mail címem:tajtikitti924@gmail.com