2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Manikűr/Kézápolás ingyen! Házi feladathoz és gyakorláshoz manikűr alanyokat keresek. Jelentkezés: 06 30 462 1621 Olyanok jelentkezését várom, akik megengedik, hogy fénykép is készüljön a kezükről. (Budapesten, az Örs vezér terétől nem messze tartózkodom)
Sziasztok! Műköröm modell szeretnék lenni Szegeden akit érdekel írjon. Tényleg nagyon szívesen elvállalom
Sziasztok! Modelleket keresek iskolába, tanítási napra, műkörömre: ehét péntekre 16 órára és szombatra 11 órára. (Budapest, Crystal Nails) Feltételek: 18 év feletti jöhet, ne legyen a körmökön semmi. Hívhattok: 06 30 462 1621 számon.
Sziasztok! Crystal Nail-nél végzett műkörmösként keresek vendégkör kiépítése céljából lányokat Érd központjában található Crystal Nails Referencia szalonba.Műkörömépítés 2500ft-tól Géllakkozás pedig 1500ft-tól.Munkáimat meg tudjátok nézni ezen az oldalon.Várok mindenkit sok szeretettel!Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Illetve a Facebookon is megtalálhattok.Köszönöm szépen,további szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Holnapi napra,június 3.-ára , továbbképzésre modellt keresek 9-15 óráig. tunde0210@citromail.hu-ra írjon akit érdekel, a többit megbeszéljük.
Sziasztok! Modellt keresek most szombatra (jun 7) iskolai gyakorlati órára f11-4 ig. Olyan lányt akinek normál hosszúságú körömágya van. Rágott most nem jó. Csak akkor jelentkezz ha tényleg eljössz, és smst-ne irj arra nem tudok válaszolni. Elérjetőség: https://www.facebook.com/tunde.safar. Zselés francia körmöt tanulunk most. Ha érdekel irj facebook.on.
Sziasztok! Június 6-ra (péntek) 16-20-ig és június 7-re (szombat) 10-16-ig műköröm modellt keresek Crystal Nails tanfolyamra (zselés építés). Helyszín: Budapest, József utca 10. e-mail: ildiko.frank@t-online.hu
Sziasztok! Modelleket keresek Június 16-án induló Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamra Hétfő-kedd-szerda- és csütörtöki napokra 9-16 óráig Budapest, József krt.-on lévő Crystal Nails suliba. Ha elmúltál 18 éves és természetes körmöd van jelentkezz! :) Telefon: +36-20/521-6309; E-mail: mmano79@freemail.hu A gyors információcseréhez: "Köröm Modell Budapest" csoportba várok minden kedves érdeklődőt, ahol megbeszélhetjük a részleteket: https://www.facebook.com/groups/249931258541173/
Szia. Engem érdekelne én szívesen mennék. Kaphatok egy e-mail címet, hogy tudjunk beszélni?Dorina
Cija. Igen. Bocsi... belaflore@windowslive.com
Sziasztok. Műköröm építéshez modellt keresek iskolai napokra, keddre 9től, és szerdán 9től. Általában 3-4 órás elfoglaltság.Margit híd Budai hídfőjénél van a suli. (Pedi Suli) Majdnem végzős vagyok.Akár zselés, akár porcelán körmöt szeretnél, lehetséges.
Szia. Engem érdekelne én szívesen mennék. Kaphatok egy e-mail címet, hogy tudjunk beszélni?Dorina