2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modellt keresek a gyakorlati órámra. Május 24.én szombaton várhatóan fél 11-től délután 4ig, zselés műköröm építésre. Facebookon megtaláltok (Mrázik Dóra)
Sziasztok! Modelleket keresek gyakorlati óráimra. Május 23.-án Péntek délután 17.- órára kellene érkezni Japán,- Hagyományos- és Francia manikűr gyakorlására. Május 24.-én szombaton pedig Tip,Sablon felhelyezés, Műköröm eltávolításra keresek modellt. Teljesen ingyenes. Még a gyakorlati órák elején járunk. Facebookon megtaláltok( Pári Nikoletta) Ha kérdésetek van, privátban megbeszéljük. Szép napot :)
Sziasztok! Modelleket keresek gyakorláshoz: * gél lakkozás * zselés és -porcelán műkörömépítés * műköröm töltés Anyag árat kérek. További infó : szandi169@citromail.hu
Sziasztok! Június végén, július közepétől szívesen vállalok kézmodellkedést. Facebook-on megtaláltok ezen a néven. :)
Sziasztok!A Crystal Nails-nél tanulok és modellre lenne szükségem a gyakorlásához. Manikűrözés, ill.műkörmöt készítenék.:) Az időpont:2014.05.19-én Reggel 9-től-16-óráig. Budapest 8-kerületben József utca közelében. 18-év feletti legyél és szép egészséges körmeid legyenek. Teljesen ingyenes :) Várlak szeretettel Tel:06-30-685-12-72
Sziasztok.Majus 22,csutortokre keresek modellt zseles tovabbkepzere.aki szeretne jönni emailben jelentkezhet az emoke24@freemail.hu cimen vagy telefonon 06705356141.
Sziasztok! Vendégeimet keresem gyakorlásra, anyag árat kérek (1000-1500 forint), elsősorban zselés építésre, gél lac és manikűr gyakorlására, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92 (3. kerület, Óbuda) Eddigi munkáimból párat itt meg tudsz tekinteni!
Sziasztok! Július elejétől induló gyakorlati óráimhoz keresek modelleket. A képzés helye Budapest 8. kerület Crystal Nails. Képzésem októberig tart, mindig szerdán és pénteken. Jöhetsz többszöri alkalommal is,sok modellre lesz szükségem, mert vidékről járok majd fel Pestre. Szeretnél ingyen csinos körmöket akkor kérlek jelölj be/írj. Facebookon : Jennyfer Dominika Németh , e-mail : nyuszko1111@freemail.hu
Sziasztok Lányok! :) Most szombatra keresek modellt Budapesten fél 11 től du 16ig műkörömépítésre iskolai órára. Ha ráérsz (megtalálsz a fecebookon Sáfár Tünde néven) írj és a részleteket megbeszéljük. Az iskolái órákon készített köröm teljesen ingyenes csak ki kell ülni az időt :)
Sziasztok! Szívesen vállalnék műkörmös modellkedést Budapesten! (: Ha szükséged van modellre, keress meg bátran! (: Facebook: Honfi Zsofia ugyan ezel a profil képel sziasztok
Szia Zsófi! írtam neked facebookon, kérlek válaszolj :) köszi, Tünde