2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Kurucz-Nagy Erzsébet Zsófia

Sziasztok! Vendégeimet keresen gyakorlásra, anyag árat kérek (1000-1500 forint), elsősorban zselés építésre, gél lac és manikűr gyakorlására, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92 (3. kerület, Óbuda) Eddigi munkáimból párat itt meg tudsz tekinteni!

Tóth Alexandra - Válaszolok
2014.04.25 - 09:43
Tóth Alexandra - vendég

Üdvözlök mindenkit :) 25.26. napokra tudnék modellkedést vállalni Email: szandiszasza7@citromail.hu Telefon: 06/20-425-82-25 Körmeim alapból vékonyak,sebeim nincsenek Csak Budapest területén vállalok modellkedést

Hatvani-Deák Katalin - Válaszolok
2014.04.23 - 09:06
Hatvani-Deák Katalin - vendég

Sziasztok! Modellt keresek péntek, ápr. 25.-re 12-től, 16 óráig zselés, építő továbbképzésre (Crystal Nails tanfolyam, Budapest, József krt.) Ha valakinek kedve van, nagyon várom a jelentkezését a deaakkata@vipmail.hu e-mail címen, a részleteket ott megbeszéljük. Köszönöm szépen!

Gajdos Petra - Válaszolok
2014.04.23 - 07:26
Gajdos Petra - vendég

Műköröm és manikűr óráimra keresek modelleket az iskolámhoz, hétfő és csütörtöki napokra 11-től maximum 4-ig. Az oktatás helyszíne 1085 Salétrom utca 7. (Crystal nails) A műköröm vagy manikűr természetesen ingyen van mivel még tanuló vagyok. Kikötések: 18 év betöltése, igényes és egészséges körmök. Ha pici vagy töredezett a köröm az nem baj :) Pár képet feltöltöttem az eddigi munkáimról. Aki ingyen szeretne műkörmöt és kedvet kapott az nyugodtan írjon a megadott e-mailre és a részleteket megbeszéljük:) e-mail címem: gajdospetra5@gmail.com

2014.04.23 - 07:18
Trixxie

Sziasztok! Modelleket keresek pénteki (délután 4-től 8-ig) és szombati (délelőtt 11-től 4-ig) napokra, suliba (CN). Pénteken általában manikűr, szombaton műköröm óránk van. Erre a hétre sincs még modellem, lehet jelentkezni! 06-30-4-621-621 a számom.

Juhasz Viktoria - Válaszolok
2014.04.22 - 15:08
Juhasz Viktoria - vendég

Sziasztok! Modelleket keresek zseles napokra CN tanmuhelyebe 11-4-ig. vikijuhasz9@gmail.com Koszonom

Gabriella - Válaszolok
2014.04.22 - 12:38
Gabriella - vendég

Sziasztok! Végzős körömépítő vagyok, modelleket keresek zselés és porcelán körmök építésére. Köszönöm.:)

Cs.Eszti - Válaszolok
2014.04.20 - 17:57
Cs.Eszti - vendég

Sziasztok! ,,Bejáratott" körömmodell vagyok, szabályos körmökkel. (Kisujj: 11mm-, középsőujj: 13mm-es körömlemez, pázhuzamos szélek). Viszont vékony a körmöm. Olvastam a CrytalNailCup-os hírlevelet, ahol a versenyzőknek Pinup-girl-ös versenymunkát kell készíteniük. Szívesen lennék modell. Esetleg ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor az innnenafotelbol kukac gmail pont com-on tudtok elérni. Üdv, Eszti

Tóth Alexandra - Válaszolok
2014.04.19 - 22:27
Tóth Alexandra - vendég

Üdvözlök Mindenkit :) Azokat a kedves emberek akik írtak nekem email-t azoktól bocsánatot kérek nem voltam gépközelben és elutaztam !! De újra lennék modell 28-tól Budapest területén vagy esetleg 21.22.-én Debrecen területén az Nagy állomást és környékét ismerem itt nem vagyok jártam ezért legyetek körül tekintők ez miatt velem Várom a jelentkezőket ! :) Email: szandiszasza7@citromail.hu Körmeim : Vékony,könnyen letörik,jelenleg közepes hosszúak próbáltam növeszteni

Molnár Gáborné Andi - Válaszolok
2014.04.19 - 14:40
Molnár Gáborné Andi - vendég

Sziasztok! Ha természetes, szép körmeid vannak és szeretnél zselés vagy porcelán épített vagy tipes műkörmöket esetleg csak egy manikűrt vagy töltést csak jelentkezz és ingyen megkapod! A 14. kerületbe járok műkörömépítő tanfolyamra minden hétköznap 10-14 óráig. A továbbiakban a töltést is megoldjuk. 06205541850 daniella890@hotmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár