2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Vendégeimet keresen gyakorlásra, anyag árat kérek (1000-1500 forint), elsősorban zselés építésre, gél lac és manikűr gyakorlására, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92 (3. kerület, Óbuda) Eddigi munkáimból párat itt meg tudsz tekinteni!
Üdvözlök mindenkit :) 25.26. napokra tudnék modellkedést vállalni Email: szandiszasza7@citromail.hu Telefon: 06/20-425-82-25 Körmeim alapból vékonyak,sebeim nincsenek Csak Budapest területén vállalok modellkedést
Sziasztok! Modellt keresek péntek, ápr. 25.-re 12-től, 16 óráig zselés, építő továbbképzésre (Crystal Nails tanfolyam, Budapest, József krt.) Ha valakinek kedve van, nagyon várom a jelentkezését a deaakkata@vipmail.hu e-mail címen, a részleteket ott megbeszéljük. Köszönöm szépen!
Műköröm és manikűr óráimra keresek modelleket az iskolámhoz, hétfő és csütörtöki napokra 11-től maximum 4-ig. Az oktatás helyszíne 1085 Salétrom utca 7. (Crystal nails) A műköröm vagy manikűr természetesen ingyen van mivel még tanuló vagyok. Kikötések: 18 év betöltése, igényes és egészséges körmök. Ha pici vagy töredezett a köröm az nem baj :) Pár képet feltöltöttem az eddigi munkáimról. Aki ingyen szeretne műkörmöt és kedvet kapott az nyugodtan írjon a megadott e-mailre és a részleteket megbeszéljük:) e-mail címem: gajdospetra5@gmail.com
Sziasztok! Modelleket keresek pénteki (délután 4-től 8-ig) és szombati (délelőtt 11-től 4-ig) napokra, suliba (CN). Pénteken általában manikűr, szombaton műköröm óránk van. Erre a hétre sincs még modellem, lehet jelentkezni! 06-30-4-621-621 a számom.
Sziasztok! Modelleket keresek zseles napokra CN tanmuhelyebe 11-4-ig. vikijuhasz9@gmail.com Koszonom
Sziasztok! Végzős körömépítő vagyok, modelleket keresek zselés és porcelán körmök építésére. Köszönöm.:)
Sziasztok! ,,Bejáratott" körömmodell vagyok, szabályos körmökkel. (Kisujj: 11mm-, középsőujj: 13mm-es körömlemez, pázhuzamos szélek). Viszont vékony a körmöm. Olvastam a CrytalNailCup-os hírlevelet, ahol a versenyzőknek Pinup-girl-ös versenymunkát kell készíteniük. Szívesen lennék modell. Esetleg ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor az innnenafotelbol kukac gmail pont com-on tudtok elérni. Üdv, Eszti
Üdvözlök Mindenkit :) Azokat a kedves emberek akik írtak nekem email-t azoktól bocsánatot kérek nem voltam gépközelben és elutaztam !! De újra lennék modell 28-tól Budapest területén vagy esetleg 21.22.-én Debrecen területén az Nagy állomást és környékét ismerem itt nem vagyok jártam ezért legyetek körül tekintők ez miatt velem Várom a jelentkezőket ! :) Email: szandiszasza7@citromail.hu Körmeim : Vékony,könnyen letörik,jelenleg közepes hosszúak próbáltam növeszteni
Sziasztok! Ha természetes, szép körmeid vannak és szeretnél zselés vagy porcelán épített vagy tipes műkörmöket esetleg csak egy manikűrt vagy töltést csak jelentkezz és ingyen megkapod! A 14. kerületbe járok műkörömépítő tanfolyamra minden hétköznap 10-14 óráig. A továbbiakban a töltést is megoldjuk. 06205541850 daniella890@hotmail.com