2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szombati (2014.04.12. - 16-20h)Zselés műköröm építésre keresek SOS modellt a Helyszín: 8. kerület, Harminckettesek tere, Crystal Nails Körmösakadémia. Fontos, hogy ne legyen műkörmöd (géllakk sem) és egészségesek legyenek a körmeid. Jelentkezni lehet az alábbi mail címen: beatrix.tecsi@gmail.hu Köszönöm előre is!
Sziasztok! Gyakorlásra keresek modelleket, végzett körmös vagyok, de kiestem a gyakorlatból, szeretném vissza szerezni, és fejleszteni magam! Anyag árat kérek (1000-1500 forint), elsősorban zselés építésre, gél lac és manikűr gyakorlására, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92 (3. kerület, Óbuda)
Sziasztok!Műköröm modellt kerestem és jelentkezett Mátyás Julianna a mai napra(2014.04.09.)!Ha valakinél jelentkezik modellnek, ne dőljetek be neki, mert átver, cserben hagy!Nem jött el és még csak meg sem csörgetett!Vigyázzatok vele!
Bocsi mindenkinek ez lemeradt: Budapest József körút 44. Szombaton:16-19 ótáig, vasárnap 10-13 óráig
SOS! Most szombatra és vasárnapra kellene egy-egy modell... Ha szeretnél egy szép műkörmöt jelentkezz... Lehet kocka vagy mandula...körömágyhosszabítással és francia véggel. Itt tudsz jr Elentkezni:varadi.viki66@gmail.com
Sziasztok. Április 14-re hétfőre keresek modellt porcelán műköröm építésre. 11 órától kezdődne Bp-en (Crystal Nails, József körút). Természetesen ingyenes. e-mail címem: sylschachay@gmail.com tel: 30/6384664
Sziasztok!A Crystal Nails-nél tanulok és modellre lenne szükségem zselés műkörömépítés gyakorlásához!Szerda és péntek a gyakorlati nap!E-mail címem: p-ancsa@freemail.hu
Kedves Juhász Viktóra! Szomorúan olvastam a posutod.amivel épp engem járatsz le. de Mentségemre szóljon én Szlovákiában tartózkodtam akkor amikor kerestél,és volt bennem annyi becsület,h kinyomlak,hogy ne kerüljön sokba neked a kapcsolási díj! Más részt: Már voltam műköröm modellnek egy lánynak,így most nem tudnák úgy sem senki segítségére lenni. Részemről ennyi lenne. Tudod valakiben még van BECSÜLET,H NEM ALÁZ MEG MÁSOKAT! KÖSZÖNÖM
Monika! Ne akard, hogy bemasoljam ide az emailjeinket amiket valtottunk, ennyire nem lehetsz ostoba...Becsulet?? Hagyjuk mar. En alazlak? Szerinted nem te hoztal engem megalazo helyzetbe azzal, hogy nem jelentel meg es cserben hagytal? Harman akartak jonni azon napon, miattad lemondtam oket, mert lelkesnek tuntel. Akkor is probaltal ferditeni (baratno telefonja ...stb) most is. Az, hogy te "becsuletbol" kinyomod :D attol mert te elvileg mas orszagban vagy en ugyanannyit fizetek, de azert kedves, hogy aggodsz a penztarcam miatt. Ez egy vicc. Hagyjuk, nem vagyunk egy szinten. En reszemrol befejeztem, nem pazarlom az energiamat. Csak tudatni akartam a tobbi modellt kereso tarsammal, hogy mit tapasztaltam veled kapcsolatban.
Sziasztok! Kézápoló,- műkörömépítő tanfolyamra járok a 14.kerületben.Szeretnék megbízható, általában természetes körömmel rendelkező modelleket minden hétköznapra általában 9 illetve 10 órai kezdéssel, délután 2 óráig. SOS!!! Április 9.-én tip és sablon illesztés és annak leszedése lenne a feladat.Természetes körmeiddel mehetsz haza! 04.10.-én tip megerősítése zselével, 04.11-én tip megerősítése porcelánnal lenne.Természetesen teljesen ingyen kapod meg a körmöket!Sőt! A töltést is megoldjuk a későbbiekben! Ha már van műkörmöd(mindegy, zselé vagy porcelán) és 04.16-án esedékes lenne annak töltése, akkor csak hívj! 06205541850
Sziasztok Csütörtökre Budapest bármelyik kerületében köröm modellkedést vállalok!!! Emailcím: szandiszasza7@citromail.hu