2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modelleket keresek Kispesten a Crystal Nails króm "gél lakk" tesztelésére. Csak anyagárat kérek. 1000 Ft, ha nincs semmilyen anyag a körmödön, ha el kell távolítani valamilyen anyagot, akkor 1500 Ft. Jelenleg két szín közül tudsz választani. További infó: katinails@freemail.hu
Sziasztok! Felhivnam a figyelmeteket, hogy Imre Monika, a megbeszelt idopontban nem jelent meg es a telefont sem vette fel. Ezert modellnek en semmikeppen sem ajanlanam. Koszi Monika az egyenes hozzaallasodat!
Kedves Juhász Viktóra! Szomorúan olvastam a posutod.amivel épp engem járatsz le. de Mentségemre szóljon én Szlovákiában tartózkodtam akkor amikor kerestél,és volt bennem annyi becsület,h kinyomlak,hogy ne kerüljön sokba neked a kapcsolási díj! Más részt: Már voltam műköröm modellnek egy lánynak,így most nem tudnák úgy sem senki segítségére lenni. Részemről ennyi lenne. Tudod valakiben még van BECSÜLET,H NEM ALÁZ MEG MÁSOKAT! KÖSZÖNÖM
Sziasztok! Kézápoló-műkörömépítőnek tanulok, Bp.-en keresek modellt CN tanfolyamra ( Harminckettesek tere). Ápr. 5-ére S.O.S. jelentkezőt várok 11-től 16 óráig porcelán építésre (aznap 9ig)! Folyamatosan kell modell,így többek jelentkezését várom! CSAK az jelentkezzen aki tényleg el is tud jönni! Időpontok: péntek 17-től 20 óráig (manikűr,japán manikűr, paraffinos kézápolás) ; szombaton 11-től 16 óráig (műköröm építések). Az órámon tanultakat végzem a modell kezén. Feltétel: 18. életév betöltése; természetes ,egészséges köröm/és kéz. Köszönöm! tel: 06-30-4934-997 Zizi
S.O.S. Ápr. 5-én műköröm modellt keresek(aznap 9ig tel.,sms)! Lemaradt hogy mit lehet 9-ig.:-) Köszönöm!
Sziasztok! Kézápoló-műkörömépítőnek tanulok, Bp.-en keresek modellt CN tanfolyamra ( Harminckettesek tere). Ápr. 5-ére S.O.S. jelentkezőt várok 11-től 16 óráig porcelán építésre (aznap 9ig)! Folyamatosan kell modell,így többek jelentkezését várom! CSAK az jelentkezzen aki tényleg el is tud jönni! Időpontok: péntek 17-től 20 óráig (manikűr,japán manikűr, paraffinos kézápolás) ; szombaton 11-től 16 óráig (műköröm építések). Az órámon tanultakat végzem a modell kezén. Feltétel: 18. életév betöltése; természetes ,egészséges köröm/és kéz. Köszönöm! tel: 06-30-4934-997 Zizi
sziasztok!Kaposvárra április 5.re 9:00-16:00-ig köröm modellt keresek!!!!Sürgős lenne!!köszönöm
email címem:alexandra.papp2@freemail.hu illetve telefonszámom:+36703297099 amin lehet jelentkezni!!
sziasztok!Kaposvárra április 5.re 9:00-16:00-ig köröm modellt keresek!!!!Sürgős lenne!!köszönöm
Sziasztok!Modelleket keresek Érd központjában lévő Crystal nail Referencia szalonba.Géllakkozásra,műköröm építésre és töltésre.Munkáim megtekinthetőek itt az oldalon.Tel:06204978299 E-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!!Szivesen lennék müköröm modell!!Győrben lakom!!Ha valakit érdekelne írjon nyugodtan!kingabingo82@freemail.hu!!köszönöm
Kedves Lányok! 3D műszempilla építésre keresek lányokat :) Csömörre kellene jönni. Jelentkezni facebookon Schweinitzer Tünde vagy Tündi 3Dműszempilla/gél lakk néven.
Sziasztok! Felhivnam a figyelmeteket, hogy Imre Monika, a megbeszelt idopontban nem jelent meg es a telefont sem vette fel. Ezert modellnek en semmikeppen sem ajanlanam. Koszi Monika az egyenes hozzaallasodat!
Ez szomorú, a mi szakmánkban ezzel kell élnünk.