2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! 18 éven felüli modellt keresek porcelán technikák gyakorlásához, továbbfejlesztéséhez. Anyagárat kérek fix.12oo Ft-ot; jelentkezésedet telefonon 70/274-3636 és e-mailen fogadom: zsuzsannamenyhart@gmail.com Munkáimat megtekintheted az adatlapomnál. Várlak szeretettel! Zsuzsa
Sziasztok. Március 31-re keresek 18 éven felüli modellt Budapestre (Crystal Nails tanfolyam) 11-16 óráig. Aznapi feladatunk műköröm körömágyhosszabbítással. Kérlek csak olyan személy jelentkezzen, aki el is jön végre.Természetesen ingyenes. Előre is köszönöm:) e-mail címem: sylschachay@gmail.com tel:30/6384664
Sziasztok! Gyakorlásra keresek modelleket, végzett körmös vagyok, de kiestem a gyakorlatból, szeretném vissza szerezni, és fejleszteni magam! Anyag árat kérek (500-1000 forint), elsősorban zselés építésre, gél lac és manikűr gyakorlására, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92 (3. kerület, Óbuda)
Sziasztok!Modelleket keresek Budapestre kézápoló és műkörömépítő gyakorlatokra Hétfő,Kedd,Szerda,Csütörtök-i napokra 10-16 óráig!Ha szeretnél szép ápolt körmöket akkor várom jelentkezésedet!:) írj: illes.niky23@hotmail.com
Sziasztok! INGYEN MŰKÖRÖM!!! Modelleket keresek. 2008-ban végeztem, elismert oktató segített szakmai tudásom elérésében. A gyakorlati részt szeretném erősíteni, ehhez keresek modelleket, akik türelmesek velem szemben. Amit adni és nyújtani tudok az a szép, ápolt kéz! ANYAGI VONZATA NINCS!! INGYEN KÉSZÍTEM!! Előre is köszönöm a bizalmadat. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON TÖRTÉNIK!!! Várom, hogy hívj!:) Liz 06 20 616 4399. A 13-ik kerületben a Szent István Park közelében vagyok.
Aktualis meg?:)
Sziasztok!:) Ha szeretnetek gyakorolni mukoromepitest, akkor batran szoljatok! Nekem is hosszu kormeim vannak, de titkarnokent dolgozom igy nem eleg tartosak :/ Hosszu ujjaim vannak es a koromagyam is szep :) tettem fel kepet!
Sziasztok lányok! 3D szempilla építésre keresek modellt! Jelentkezni a tuncsy0426@citromail.hu -n lehet!
szia engem érdekelne:)
Sziasztok lányok! 3D szempilla építésre keresek modellt! Jelentkezni a tuncsy0426@citromail.hu -n lehet!
Sziasztok!Végzett műkörmös vagyok és MODELLT KERESEK GYAKORLÁS CÉLJÁBÓL GYŐRBEN műköröm építéséhez.Anyagárban dolgozom:1000Ft-ért.Hívj vagy írj:20/263-0504, gabyka2711@gmail.com Köszi:Gabi
Sziasztok! Modelleket keresek gyakorlati órákra! Budapesti Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő tanfolyam óráira lenne szükségem természetes körmű, 18 éven felüli lányokra, hétfő/kedd/szerda/csütörtök napokon 11-16 óra között manikűr vagy műköröm gyakorlatokra. Ha szeretnél szép és ápolt kezet vagy műkörömre vágysz, írj! anikokutasi@gmail.com