2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Imre Monika - Válaszolok
2014.03.21 - 11:20
Imre Monika - vendég

sziasztok! Szeretnék érdeklődni,hogy nem-e keres valaki müköröm modellt? Én Budapesten lakom egész nap ráérek általában.és igen jól jönne ha tudna nekem úgy mond segiteni valaki abban,h szép körmökkel lepjél meg. és ugye tudjál minél többet gyakorolni. Várom válaszotokat. imre-monika@freemail.hu Üdv. Monika

Imre Monika - Válaszolok
2014.03.21 - 11:17
Imre Monika - vendég
Válasz Juhász Emese - 2014. március 17., hétfő 20:01 üzenetére

szia én is a Szent István Park közelében lakom ha gondolod lehetek modelled , természetes körmeim vannak

szia Liz! Szeretnék érdeklődni,hogy még keresel-e müköröm modelt? Én Budapesten lakom és igen jól jönne ha tudnal nekem úgy mond segiteni abban,h szép körmökkel lepjél meg. és ugye tudjál minnél töbet gyakorni. Várom válaszod.imre-monika@freemail.hu Üdv. Monika

2014.03.20 - 21:00
Boros Emőke

Sziasztok!nemreg vegeztem el a crystal nails okj tanfolyamot es gyakorolni,fejlődni szeretnek ehez keresek modelleket maniküre,gellakozasra,mükörömepitesre.csak anyagarat kerek.tovabbi info emailben emoke24@freemail.hu vagy telefonon 06705356141

Horvath Vivienitaa - Válaszolok
2014.03.20 - 15:13
Horvath Vivienitaa - vendég

Sziasztok! Aki holnapra ( 03.21) keres mukorom modellt, irjatok szivesen elmegyek! Csak Budapesten:) email-ben elertek! gettobaby25@gmail.com :) Tovabbi szep napot!! :)

Kutasi Anikó - Válaszolok
2014.03.19 - 23:30
Kutasi Anikó - vendég
Válasz Papp Nikolett - 2014. március 19., szerda 08:09 üzenetére

Sziasztok! Én nagyon szivesen lennék köröm modell:) Van egy 8 hónapos kislányom,ezért az brutál köröm kategória kizárva nálam!Természetes körmeim vannak.Írjatok nyugodtan! Csak BUDAPEST!

Szia, ha érdekel jövő héten kedden vagy csütörtökön egy masszírozással, lakkozással egybekötött manikűr, írj! Nem tudom mennyire érsz rá a babád mellett, kb. fél 11- du. 3-ig tart, József utca - Crystal Nails suliban. Szép, ápolt kezekkel engedlek haza! :) anikokutasi@gmail.com

Szalay Melinda - Válaszolok
2014.03.19 - 17:11
Szalay Melinda - vendég

Sziasztok! Budapesten lennék manikűrre modell. Hosszú, természetes körmeim vannak. Elérhetőség: szymeli08@gmail.com

Papp Nikolett - Válaszolok
2014.03.19 - 08:09
Papp Nikolett - vendég

Sziasztok! Én nagyon szivesen lennék köröm modell:) Van egy 8 hónapos kislányom,ezért az brutál köröm kategória kizárva nálam!Természetes körmeim vannak.Írjatok nyugodtan! Csak BUDAPEST!

Schachay Szilvia - Válaszolok
2014.03.18 - 09:21
Schachay Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok. Csütörtökre (márc.20) 18 éven felüli modellt keresek műkörömgyakorlatomra. Amennyiben most segítesz, a tanfolyam elvégzése után is ingyen dolgoznék a kezeiden idén. E-mail címem: sylschachay@gmail.com vagy tel: 30/6384664

Juhász Emese - Válaszolok
2014.03.17 - 20:02
Juhász Emese - vendég
Válasz Juhász Emese - 2014. március 17., hétfő 20:01 üzenetére

szia én is a Szent István Park közelében lakom ha gondolod lehetek modelled , természetes körmeim vannak

jemese08@gmail.com

Juhász Emese - Válaszolok
2014.03.17 - 20:01
Juhász Emese - vendég
Válasz Vörös Eliza - 2014. március 7., péntek 11:53 üzenetére

Sziasztok! INGYEN MŰKÖRÖM!!! Modelleket keresek. 2008-ban végeztem, elismert oktató segített szakmai tudásom elérésében. A gyakorlati részt szeretném erősíteni, ehhez keresek modelleket, akik türelmesek velem szemben. Amit adni és nyújtani tudok az a szép, ápolt kéz! ANYAGI VONZATA NINCS!! INGYEN KÉSZÍTEM!! Előre is köszönöm a bizalmadat. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON TÖRTÉNIK!!! Várom, hogy hívj!:) Liz 06 20 616 4399. A 13-ik kerületben a Szent István Park közelében vagyok.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár