2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Juhasz Viktoria - Válaszolok
2014.03.17 - 16:46
Juhasz Viktoria - vendég

Sziasztok! Folyamatosan keresek modelleket oktatasi gyakoraltra. 18 ev feletti, egeszseges, termeszetes kormu lanyok jelentkezeset varom! Napi dijat fizetek! vikijuhasz9@gmail.com

2014.03.17 - 07:48
Temesvári Ildikó

Sziasztok!Modelleket keresek műköröm építésre és töltésre.Anyagárat nem kérek,csak hogyha szeretnél díszítést,akkor is csak 500forintot.Munkáimat meg tudod nézni az oldalon.Helyileg Érd központjában vagyok.Tel:06204978299 e-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Szép napot kívánok mindenkinek!

Kicsi Lia - Válaszolok
2014.03.16 - 17:07
Kicsi Lia - vendég

Sziasztok. Modellt keresek műkörömre és pedikűrre is Budapesten. Most még iskolai oktatásra később gyakorlásra. kicsykacsa@gmail.com Üdv: Bóbita

Schilinger Anita - Válaszolok
2014.03.16 - 15:33
Schilinger Anita - törölt felhasználó

Sziasztok Csajok! Gyakorlott mukormos vagyok de szeretnem felfrisssiteni a tudasom erre keresek mododelleket mukoromre manikure es pedikure anyag ar 1500.- erdeklodni facen ancsynails nev alatt. Aprilis 15-tol.

Fodor Gyöngyi - Válaszolok
2014.03.13 - 15:42
Fodor Gyöngyi - vendég

Sziasztok! S.O.S.! Holnapra (03.14.) keresek természetes körmű kézmodellt manikűr gyakorlatomra 10:00-15:30 (Bp. József krt 44.) Úgyhogy, aki szeretne egy frissítő kézápolást ingyen és bérmentve akkor FB-n írjon rám! :) :) . https://www.facebook.com/fgyongyii

Tóth Alexandra - Válaszolok
2014.03.12 - 20:01
Tóth Alexandra - vendég

Üdv mindenkinek :) Hétfőtől újra szabad vagyok bárkinek gyakorlásra Pest területén További Tájékoztatást ezen a email-címen tudhatok meg szandiszasza7@citromail.hu

Kurucz-Nagy Erzsébet Zsófia

Sziasztok! Gyakorlásra keresek modelleket, végzett körmös vagyok, de kiestem a gyakorlatból, szeretném vissza szerezni, és fejleszteni magam! Anyag árat kérek (500-1000 forint), elsősorban zselés építésre, gél lac és manikűr gyakorlására, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92 (3. kerület, Óbuda)

Juhasz Viktoria - Válaszolok
2014.03.12 - 15:50
Juhasz Viktoria - vendég
Válasz Horvath Vivienitaa - 2014. március 11., kedd 18:56 üzenetére

Sziasztok! szivesen lennek korom modell hetkoznapokon barmelyik nap! :) aki szeretne gyakorolni irjon!! :) csak Budapesten.

Szia! Szuksegem lenne modellre oktatason valo gyakorlashoz. Napi dijat fizetek, ha erdekel jelentkezz itt : vikijuhasz9@gmail.com

Horvath Vivienitaa - Válaszolok
2014.03.11 - 18:56
Horvath Vivienitaa - vendég

Sziasztok! szivesen lennek korom modell hetkoznapokon barmelyik nap! :) aki szeretne gyakorolni irjon!! :) csak Budapesten.

Bartus Szandra - Válaszolok
2014.03.11 - 18:25
Bartus Szandra - vendég
Válasz Kóczián Éva - 2014. február 23., vasárnap 13:27 üzenetére

Szia! Nekem szükségem lenne egy modellre szerdai próbamunkához. Megadod az e-mail címed hogy megbeszéljük?

Szia! Holnap nemtudnál nekem eljönni modellnek a józsef körútra a műkörmös suliba 11től 16-ig? :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár