2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Folyamatosan keresek modelleket oktatasi gyakoraltra. 18 ev feletti, egeszseges, termeszetes kormu lanyok jelentkezeset varom! Napi dijat fizetek! vikijuhasz9@gmail.com
Sziasztok!Modelleket keresek műköröm építésre és töltésre.Anyagárat nem kérek,csak hogyha szeretnél díszítést,akkor is csak 500forintot.Munkáimat meg tudod nézni az oldalon.Helyileg Érd központjában vagyok.Tel:06204978299 e-mail:temesvariildiko@hotmail.hu Szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok. Modellt keresek műkörömre és pedikűrre is Budapesten. Most még iskolai oktatásra később gyakorlásra. kicsykacsa@gmail.com Üdv: Bóbita
Sziasztok Csajok! Gyakorlott mukormos vagyok de szeretnem felfrisssiteni a tudasom erre keresek mododelleket mukoromre manikure es pedikure anyag ar 1500.- erdeklodni facen ancsynails nev alatt. Aprilis 15-tol.
Sziasztok! S.O.S.! Holnapra (03.14.) keresek természetes körmű kézmodellt manikűr gyakorlatomra 10:00-15:30 (Bp. József krt 44.) Úgyhogy, aki szeretne egy frissítő kézápolást ingyen és bérmentve akkor FB-n írjon rám! :) :) . https://www.facebook.com/fgyongyii
Üdv mindenkinek :) Hétfőtől újra szabad vagyok bárkinek gyakorlásra Pest területén További Tájékoztatást ezen a email-címen tudhatok meg szandiszasza7@citromail.hu
Sziasztok! Gyakorlásra keresek modelleket, végzett körmös vagyok, de kiestem a gyakorlatból, szeretném vissza szerezni, és fejleszteni magam! Anyag árat kérek (500-1000 forint), elsősorban zselés építésre, gél lac és manikűr gyakorlására, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92 (3. kerület, Óbuda)
Sziasztok! szivesen lennek korom modell hetkoznapokon barmelyik nap! :) aki szeretne gyakorolni irjon!! :) csak Budapesten.
Szia! Szuksegem lenne modellre oktatason valo gyakorlashoz. Napi dijat fizetek, ha erdekel jelentkezz itt : vikijuhasz9@gmail.com
Sziasztok! szivesen lennek korom modell hetkoznapokon barmelyik nap! :) aki szeretne gyakorolni irjon!! :) csak Budapesten.
Szia! Nekem szükségem lenne egy modellre szerdai próbamunkához. Megadod az e-mail címed hogy megbeszéljük?
Szia! Holnap nemtudnál nekem eljönni modellnek a józsef körútra a műkörmös suliba 11től 16-ig? :)