2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Bartus Szandra - Válaszolok
2014.03.11 - 18:21
Bartus Szandra - vendég
Válasz Szász-Vadász Emőke - 2014. február 26., szerda 13:06 üzenetére

Sziasztok! Nagyon rövid körmeim vannak, szóval csak tippes körmöt lehetne nekem csinálni. Aki szeretne gyakorolni, írjon. :)(Budapest)

Szia! Holnap lenne kedved eljönni nekem Budapesten modellnek a József körútra? :))

Vincze Orolya - Válaszolok
2014.03.11 - 16:37
Vincze Orolya - vendég

Sziasztok! Aki műköröm modellt keres Békéscsabán az írjon!:)

Tanács Marietta - Válaszolok
2014.03.10 - 20:16
Tanács Marietta - vendég

Sziasztok! Aki modellt keres, pedikür/manikür és műkörömhöz, az nyugodtan keressen fel. Budapest,Fót,Veresegyház, Dunakeszi, Dabas, Üllő környékén tudok mozogni, ha kell +1 főt is tudok magammal vinni. E-mailem : mariettatanacs@gmail.com

Vörös Eliza - Válaszolok
2014.03.07 - 11:53
Vörös Eliza - vendég

Sziasztok! INGYEN MŰKÖRÖM!!! Modelleket keresek. 2008-ban végeztem, elismert oktató segített szakmai tudásom elérésében. A gyakorlati részt szeretném erősíteni, ehhez keresek modelleket, akik türelmesek velem szemben. Amit adni és nyújtani tudok az a szép, ápolt kéz! ANYAGI VONZATA NINCS!! INGYEN KÉSZÍTEM!! Előre is köszönöm a bizalmadat. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON TÖRTÉNIK!!! Várom, hogy hívj!:) Liz 06 20 616 4399. A 13-ik kerületben a Szent István Park közelében vagyok.

Kovács Attiláné - Válaszolok
2014.03.06 - 13:26
Kovács Attiláné - vendég
Válasz Varga Noémi - 2014. február 27., csütörtök 14:04 üzenetére

Szia! Aktuális még a köröm modell keresésed? Engem érdekelne!:)

Szia! Még aktuális! Ha megadod a számodat, akkor kereslek!

Szilágyi Anita - Válaszolok
2014.03.05 - 09:59
Szilágyi Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! SOS! Holnapi (16-18 óra között) pedikűrös modulzáró vizsgámhoz keresek modellt! Fontos, hogy a modell 18 év feletti legyen, legyen bőrkeményedése, lehessen vágni a körméből! Akit érdekel, írjon az anitaszilagyi.1986@gmail.com email címre, és legyen kedves csatolni pár képet (köröm, talp, sarok). Nagyon köszönöm előre is! :)

Domonkos Alexandra - Válaszolok
2014.03.04 - 18:34
Domonkos Alexandra - vendég

Sziasztok! aki Szegeden keres modellt az írjon :) a domiszandi@index.hu -ra :))

Fodor Gyöngyi - Válaszolok
2014.03.04 - 17:38
Fodor Gyöngyi - vendég

Sziasztok! S.O.S.be keresek holnapra (03.05.) kézmodellt porcelánépítésre 11:00-16:00ig (Bp. József krt. 44.). Lehetőleg természetes körműek jelentkezését várom. Aki el tud jönni, meghívom egy sütire :) nonstop elérhetőség facebookon :) : https://www.facebook.com/fgyongyii

Kubinyi Anett - Válaszolok
2014.03.04 - 14:50
Kubinyi Anett - vendég

Sziasztok!Modelleket keresek hétfő, kedd, szerda, csütörtöki napokra.Budapest,József krt.-on lévő Crystal Nails suliba.Az adott óra anyagának gyakorlásához.Manikűr illetve műkörmözéshez..Csak 18 év felettiek jelentkezzenek.Elérhetőség : 30/989 12 92 ill face: https://www.facebook.com/lanykalany

Papp Flóra - Válaszolok
2014.03.03 - 18:19
Papp Flóra - vendég

Sziasztok Lányok! Manikűr, műköröm modellt keresek március 12-13-ra, Crystal Nails tanfolyamra a Józsek krt-ra, kb. reggel 10 órától délután 16 óráig. Azok jelentkezését várom, akiknek semmilyen anyag nincs a körmén. A türelmet és az időt természetesen megfizetemmegfizetem, mellé még szép, ápolt kéz is jár! A későbbiekben minden héten hétfőtől csütörtökig is szükségem lenne modellre, ekkor is naponta fizetnék a segítségért. Nagyon várom a jelentkezéseteket! Tel:06/70-944-3415 edelylac@freemail.hu

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár