2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Nagyon rövid körmeim vannak, szóval csak tippes körmöt lehetne nekem csinálni. Aki szeretne gyakorolni, írjon. :)(Budapest)
Szia! Holnap lenne kedved eljönni nekem Budapesten modellnek a József körútra? :))
Sziasztok! Aki műköröm modellt keres Békéscsabán az írjon!:)
Sziasztok! Aki modellt keres, pedikür/manikür és műkörömhöz, az nyugodtan keressen fel. Budapest,Fót,Veresegyház, Dunakeszi, Dabas, Üllő környékén tudok mozogni, ha kell +1 főt is tudok magammal vinni. E-mailem : mariettatanacs@gmail.com
Sziasztok! INGYEN MŰKÖRÖM!!! Modelleket keresek. 2008-ban végeztem, elismert oktató segített szakmai tudásom elérésében. A gyakorlati részt szeretném erősíteni, ehhez keresek modelleket, akik türelmesek velem szemben. Amit adni és nyújtani tudok az a szép, ápolt kéz! ANYAGI VONZATA NINCS!! INGYEN KÉSZÍTEM!! Előre is köszönöm a bizalmadat. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON TÖRTÉNIK!!! Várom, hogy hívj!:) Liz 06 20 616 4399. A 13-ik kerületben a Szent István Park közelében vagyok.
Szia! Aktuális még a köröm modell keresésed? Engem érdekelne!:)
Szia! Még aktuális! Ha megadod a számodat, akkor kereslek!
Sziasztok! SOS! Holnapi (16-18 óra között) pedikűrös modulzáró vizsgámhoz keresek modellt! Fontos, hogy a modell 18 év feletti legyen, legyen bőrkeményedése, lehessen vágni a körméből! Akit érdekel, írjon az anitaszilagyi.1986@gmail.com email címre, és legyen kedves csatolni pár képet (köröm, talp, sarok). Nagyon köszönöm előre is! :)
Sziasztok! aki Szegeden keres modellt az írjon :) a domiszandi@index.hu -ra :))
Sziasztok! S.O.S.be keresek holnapra (03.05.) kézmodellt porcelánépítésre 11:00-16:00ig (Bp. József krt. 44.). Lehetőleg természetes körműek jelentkezését várom. Aki el tud jönni, meghívom egy sütire :) nonstop elérhetőség facebookon :) : https://www.facebook.com/fgyongyii
Sziasztok!Modelleket keresek hétfő, kedd, szerda, csütörtöki napokra.Budapest,József krt.-on lévő Crystal Nails suliba.Az adott óra anyagának gyakorlásához.Manikűr illetve műkörmözéshez..Csak 18 év felettiek jelentkezzenek.Elérhetőség : 30/989 12 92 ill face: https://www.facebook.com/lanykalany
Sziasztok Lányok! Manikűr, műköröm modellt keresek március 12-13-ra, Crystal Nails tanfolyamra a Józsek krt-ra, kb. reggel 10 órától délután 16 óráig. Azok jelentkezését várom, akiknek semmilyen anyag nincs a körmén. A türelmet és az időt természetesen megfizetemmegfizetem, mellé még szép, ápolt kéz is jár! A későbbiekben minden héten hétfőtől csütörtökig is szükségem lenne modellre, ekkor is naponta fizetnék a segítségért. Nagyon várom a jelentkezéseteket! Tel:06/70-944-3415 edelylac@freemail.hu