2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Gyakorlásra keresek modelleket, végzett körmös vagyok, de kiestem a gyakorlatból, szeretném vissza szerezni, és fejleszteni magam! Anyag árat kérek (500-1000 forint), elsősorban zselés építésre, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92
Sziasztok!Végzett műkörmös vagyok és MODELLT KERESEK GYAKORLÁS CÉLJÁBÓL GYŐRBEN műköröm építéséhez.Anyagárban dolgozom:1000Ft-ért.Hívj vagy írj:20/263-0504, gabyka2711@gmail.com Köszi:Gabi
Sziasztok lányok! Február 19.-ére szükségem lenne 1 köröm modellre, levegőre kötő porcelán építésre, gyakorlás céljából. Óra végén le kéne szednem mert csak tanulás céljából kerülne fel, de cserébe ajánlok 2,000 ft-ot. 11:00-től 4:00-ig tartana. Ha ápolt a kezed és sérülésmentes valamint ha elmúltál 18 akkor jelentkezz. A tanórám a József körút 44-ben lesz (Crystal Nails). Email címem: timea_tolnai@yahoo.com Köszönöm!
3.és 17.keruletben gyakorlashoz LENNEK mukorom modell. Foleg hétvégente, de megbeszelhetunk delelotti ill. delutani idot is. Ingyen, azaz az idommel es normalis kormokkel "fizetnek" ;)
Versenyköröm ( fehér kocka francia ) készítéséhez keresek gyakorló modellt február hónapban. Érd: czky.andrea@gmail.com 70/415-8223
Épített zselés, és gél lakk köröm modellkedést vállalok lehetőleg Budapesten.Elérhetőség: fazekasbarbara@gmail.hu
Szia Barbara! Nekem lesz egy továbbképzésem feb.18-án kedden a crystal nails-nél. 12:00tól kellene modell. Épített zselés köröm technikai továbbképzés lesz. 4ig tart. Ha igen irhatsz ide is és az ani.kovacs79@freemail.hu-ra is. Köszönöm,szép napot :-)
Épített zselés, és gél lakk köröm modellkedést vállalok lehetőleg Budapesten.Elérhetőség: fazekasbarbara@gmail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék köröm modell, Szentendrén, Budapesten és környékén. balogh.nora.94@outlook.hu
Szia Nóra! 18-án 12:00-16:00 ig Bp. József krt. 44-ben lesz zselés technikai tanfolyam és modellt keresek. El tudsz jönni? Választ írhaszt az ani.kovacs79@freemail.hu-ra is. Köszönöm,szép napot! :-)
Sziasztok lányok! Február 21.-ére keresek modellt parafinos kézápolásra és SPA ápolasra 10:30-tól 4-ig tartana a József Körút 44-ben! Annyit kérek a jelentkezőktől, hogy ápolt keze legyen és 18 éves legyen minimum. A tanórám végere ápolt kezekkel mehetsz haza és mindezt ingyen! Ha érdekelne a dolog jelentkezz a timea_tolnai@yahoo.com email cimen. Várom jelentkezéseteket. Üdv, Timi
Sziasztok! Most vasárnapra keresek modellt (feb.16) 11:30-16:00-ig. A tananyag: épített levegőre kötő porcelán körömágyhosszabítással. Kérlek csak akkor jelentkezz ha tuti eljösz. Cím: 8.ker.József körút 44. Jelentkezni lehet: varadi.viki66@gmail.com