2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Schachay Szilvia - Válaszolok
2014.01.31 - 07:54
Schachay Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok. Modelleket keresek február 10-től kezdve Budapestre manikűr és műkörömépítés tanfolyamomra. Hétfő és csütörtöki napokról lenne szó, kb 10-től 16-ig tartana. Amennyiben nem budapesti vagy, Gomba és Monor környéki lakosokat el tudok vinni magammal kocsival.Természetesen ingyenes, szeretettel várlak. Írj ha érdekel: sylschachay@gmail.com, 06306384664 Köszönöm, Szilvi

Guba Szilvia - Válaszolok
2014.01.30 - 20:42
Guba Szilvia - vendég
Válasz Tolnai Timea - 2014. január 21., kedd 13:46 üzenetére

Sziasztok! Februar elejetol kezdodoen szuksegem lenne modellekre a kezapolo es mukoromepito tanfolyamomra. Akit erdekelne a dolog jelentkezhet itt is vagy akar az e-mail cimemen: timea_tolnai@yahoo.com Kriterium: 18. eletev betoltese illetve Budapesti lakos legyen. A helyszin Jozsef Korut 44, Crystal Nails. A tanfolyam napok mindig szerda es pentek. Az ott toltott ido reggel 10tol delutan 4ig van.

Szia! Én szívesen lennék modell! :) szilvia.elte@gmail.com Szilvia

Guba Szilvia - Válaszolok
2014.01.30 - 20:39
Guba Szilvia - vendég

Gél lakk, vagy zselés műköröm készítéséhez vàllalom a modell szerepét! :) Írjatok bátran: szilvia.elte@gmail.com; 36306850156 Szilvia

Kuczora Ildikó - Válaszolok
2014.01.30 - 19:57
Kuczora Ildikó - törölt felhasználó

Sziasztok, műkörömépítésre modelleket keresek Újpestre, otthoni gyakorlásra, zselé és porcelán technikához. Megbízható és türelmes lányok jelentkezését várom! e-mail címem: 73kameleon@gmail.com Köszönöm,Ildi

Visnyei Emese - Válaszolok
2014.01.30 - 09:46
Visnyei Emese - törölt felhasználó

Sziasztok, február 11-ére keresek vizsgámra modellt fél 8-tól fél 10-ig. Csak egy kézre lesz a vizsgán felrakva műköröm. Ha a közelben laksz megtudom csinálni a másik kezet is utána délután, vagy leszedni (Veszprémi vok, így ezért gond egy kicsit). Előtte kellene találkoznunk egy héttel vagy legalább előző nap,h kicsit előmanikűrözzem a kezet stb. Jelentkezni lehet az emesevisnyei@gmail.com címen képpekkel.

Kurucz-Nagy Erzsébet Zsófia

Sziasztok! Gyakorlásra keresek modelleket, végzett körmös vagyok, de kiestem a gyakorlatból, szeretném vissza szerezni, és fejleszteni magam! Anyag árat kérek (500-1000 forint), elsősorban zselés építésre, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92

2014.01.29 - 15:23
Tolnai Timea

Sziasztok lanyok! Manikur oraimra keresek modelleket gyakorlas celjabol! Feltetel a 18. eletev betoltese illetve Budapesten eles. Februar 7, Februar 19.ei datumokon lenne szuksegem modellre 10:30tol 11:00-ig. Akit erdekel irjon email cimemre : timea_tolnai@yahoo.com A helyszin Jozsef korut 44, Budapest. Udv, Timi

Szilágyi Anita - Válaszolok
2014.01.29 - 12:43
Szilágyi Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Holnapi tanfolyamra 10.30-tól 14.00-ig keresek modellt tipes zselés köröm gyakorlásra. Akit érdekel írjon az anitaszilagyi.1986@gmail.com email címre. Előre is köszönöm!! :)

Lakatos Dorottya - Válaszolok
2014.01.28 - 19:46
Lakatos Dorottya - vendég
Válasz Schilinger Anita - 2014. január 19., vasárnap 18:40 üzenetére

Sziasztok! Gyakorlott műkörmös keres modelleket gyakorlás céljából otthonra. Anyag ár van csak 1000.- Gyakorlat teszi a mestert! :-)

szia, engem érdekelne :)) l.dorottya1@gmail.com e-mail címen elérsz, ha még aktuális, kérlek írj :)

Lakatos Dorottya - Válaszolok
2014.01.28 - 19:13
Lakatos Dorottya - vendég
Válasz Vörös Eliza - 2014. január 28., kedd 11:51 üzenetére

Sziasztok! INGYEN MŰKÖRÖM!!! Modelleket keresek. 2008-ban végeztem, jó nevű oktató segített szakmai tudásom elérésében. A gyakorlati részt szeretném erősíteni, ehhez keresek modelleket, akik türelmesek velem szemben. Amit adni és nyújtani tudok az a szép, ápolt kéz! ANYAGI VONZATA NINCS!! INGYEN KÉSZÍTEM!! Előre is köszönöm a bizalmadat, várom, hogy hívj!:) Liz 06 20 616 4399

szia, engem érdekelne :) l.dorottya1@gmail.com , itt elérsz :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár