2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia, engem érdekelne :) email címem: nikolett143@citromail.hu az egyeztetéshez légyszi írj.
szia, engem érdekelne:) e-mail címem l.dorottya1@gmail.com, itt el tudsz érni:)
Sziasztok! INGYEN MŰKÖRÖM!!! Modelleket keresek. 2008-ban végeztem, jó nevű oktató segített szakmai tudásom elérésében. A gyakorlati részt szeretném erősíteni, ehhez keresek modelleket, akik türelmesek velem szemben. Amit adni és nyújtani tudok az a szép, ápolt kéz! ANYAGI VONZATA NINCS!! INGYEN KÉSZÍTEM!! Előre is köszönöm a bizalmadat, várom, hogy hívj!:) Liz 06 20 616 4399
Szia Engem érdekelne nagyon is! viszonylag szép köröm felületem van jól építhető zselét porcelánt egyaránt jól birja a körmöm! ha érdekel akkor itt elérsz https://www.facebook.com/nikee.takacs
Sziasztok! INGYEN MŰKÖRÖM!!! Modelleket keresek. 2008-ban végeztem, jó nevű oktató segített szakmai tudásom elérésében. A gyakorlati részt szeretném erősíteni, ehhez keresek modelleket, akik türelmesek velem szemben. Amit adni és nyújtani tudok az a szép, ápolt kéz! ANYAGI VONZATA NINCS!! INGYEN KÉSZÍTEM!! Előre is köszönöm a bizalmadat, várom, hogy hívj!:) Liz 06 20 616 4399
Szia, engem érdekelne :) email címem: nikolett143@citromail.hu az egyeztetéshez légyszi írj.
Szia engem érdekelne az email cimem rebe08@freemail.hu Kérlek irj.
Sziasztok lanyok! Manikur oraimra keresek modelleket gyakorlas celjabol! Feltetel a 18. eletev betoltese illetve Budapesten eles. Februar 7, Februar 19.ei datumokon lenne szuksegem modellre 10:30tol 11:00-ig. Akit erdekel irjon email cimemre : timea_tolnai@yahoo.com A helyszin Jozsef korut 44, Budapest. Udv, Timi
Sziasztok! Gyakorláshoz keresnék zselés műköröm építéséhez modelleket a XV. kerületben! Anyagáron 1000ft-ért! cierocoon@freemail.hu email címre írj, és megbeszéljük a részleteket! Várlak sok szeretettel!
Ez a jó e-mail cím: cicerocoon@freemail.hu :-)
Sziasztok! Gyakorláshoz keresnék zselés műköröm építéséhez modelleket a XV. kerületben! Anyagáron 1000ft-ért! cierocoon@freemail.hu email címre írj, és megbeszéljük a részleteket! Várlak sok szeretettel!
Sziasztok! Modellt keresek KECSKEMÉTEN. Ha szeretnél szép körmöket ingyen írj az 1ildiko@citromail.hu-ra és megbeszéljük a részleteket :)
Sziasztok! Gyakorlásra keresek modelleket, végzett körmös vagyok, de kiestem a gyakorlatból, szeretném vissza szerezni, és fejleszteni magam! Anyag árat kérek (500-1000 forint), elsősorban zselés építésre, későbbiekben továbbképzésekre is fogok modelleket keresni, illetve az ott tanultak gyakorlására is! bozsii@gmail.com vagy 0630/860-52-92