2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - Válaszolok
2013.02.07 - 10:54
Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - törölt felhasználó

Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágy hosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!

Romhányi Anett - Válaszolok
2013.02.07 - 08:00
Romhányi Anett - vendég

Elérhetőségem lemaradt: cuffi@freemail.hu

2013.02.07 - 07:59
Sövegjártó Lúcia

Sziasztok!Január végétől március közepéig keresek modelleket szalonkörmök építéséhez, töltéséhez, géllakozás gyakorlásához, de igény esetén extrém körmöt is szívesen csinálok. Zselével és porcelánnal egyaránt dolgozom, a munkámért csak anyagárat kérek ami szalonköröm, géllakkozás esetén, kis díszítéssel kb. 1000-1500 Ft. Hívjatok, vagy írjatok! Elérhetőségeim: Bp. XII. kerület Hajnóczy József u. 19. ( Moszkva tértől 3 percre). Email: luca@susinet.hu Tel.:70/226-3305

Vörös Eliza - Válaszolok
2013.02.07 - 06:57
Vörös Eliza - vendég

Sziasztok! Nyugodt, türelmes, nyitott modelleket keresek, hétfői napokra reggel kilenc órától délutánig. Azt szoktam kérni, tanácsolni, hogy az jelentkezzen, aki valóban szép körmöket szeretne és nem rohan.:) Megnyugtatásképpen annyit megemlítenék, hogy profi szakember felügyelete mellett történik a taníttatásom, ezt azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert nem kell attól tartani, hogy tönkre teszem a körmöket! Mivel, hogy reggel kilenc órától van az oktatás és tart ameddig nincs kész,:).. így a meleg ebédet is én fizetem! :) Várom a jelentkezéseteket a voroseliza79@gmail.com címre!

Romhányi Anett - Válaszolok
2013.02.06 - 20:06
Romhányi Anett - vendég

Szeretnék lenni műköröm modell.Akár szombatonként is ráérek.

2013.02.06 - 13:22
Temesvári Ildikó

Sziasztok!éri szépségszalonba keresek modelleket géllakkozásra,anyagár nélkül!köszönöm Ildi Tel:06204978299

Szabó Edina - Válaszolok
2013.02.06 - 11:47
Szabó Edina - vendég
Válasz Dózsa Ágnes - 2013. február 1., péntek 09:28 üzenetére

Sziasztok! Műkörmösként modelleket keresek gyakorláshoz, költségmentesen. Ha érdekel, küldj e-mailt és "megbeszéljük" a részleteket.

Szia! Olvastam hogy keresel modellt,szívesen elvállalnám ha még aktuális!:) email címem: edina8790@freemail.hu

Nikol - Válaszolok
2013.02.06 - 11:30
Nikol - vendég

Sziasztok! Szeretném kipróbálni a műköröm modellkedést, (Budapest) megbízható, türelmes és egyben kedves vagyok =) Mail: nikol91@gmail.hu

2013.02.06 - 10:54
Giczi Zsófia

Sziasztok! Okj-s tanfolyamra járok, és a következő időpontokra keresek modelleket: Február 8. péntek: manikűr gyakorlat, SPA Március 8. péntek: manikűr gyakorlat, SPA 17-20-ig József utca 10. Feltétel, hogy ne legyen műkörmöd, gél lakkod, és 18 éven felüli legyél. Jelentkezni: giczinezsofi@freemail.hu, vagy 06/30-228-7098 További szép napot mindenkinek!

Sebők Anett - Válaszolok
2013.02.06 - 10:50
Sebők Anett - törölt felhasználó

Sziasztok, péntek reggelre keresek modellt pedikűr vizsgára. 3/4 9-re kellene jönni a 32-esek terére. Nagyon fontos lenne! anett.sebok@gmail.com Max. 1 órás eéfoglaltság. Cserébe megbeszélt időpontban teljes pedikűrre, géllakozásra vendégem vagy. Előre is köszönöm!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár