2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágy hosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!
Elérhetőségem lemaradt: cuffi@freemail.hu
Sziasztok!Január végétől március közepéig keresek modelleket szalonkörmök építéséhez, töltéséhez, géllakozás gyakorlásához, de igény esetén extrém körmöt is szívesen csinálok. Zselével és porcelánnal egyaránt dolgozom, a munkámért csak anyagárat kérek ami szalonköröm, géllakkozás esetén, kis díszítéssel kb. 1000-1500 Ft. Hívjatok, vagy írjatok! Elérhetőségeim: Bp. XII. kerület Hajnóczy József u. 19. ( Moszkva tértől 3 percre). Email: luca@susinet.hu Tel.:70/226-3305
Sziasztok! Nyugodt, türelmes, nyitott modelleket keresek, hétfői napokra reggel kilenc órától délutánig. Azt szoktam kérni, tanácsolni, hogy az jelentkezzen, aki valóban szép körmöket szeretne és nem rohan.:) Megnyugtatásképpen annyit megemlítenék, hogy profi szakember felügyelete mellett történik a taníttatásom, ezt azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert nem kell attól tartani, hogy tönkre teszem a körmöket! Mivel, hogy reggel kilenc órától van az oktatás és tart ameddig nincs kész,:).. így a meleg ebédet is én fizetem! :) Várom a jelentkezéseteket a voroseliza79@gmail.com címre!
Szeretnék lenni műköröm modell.Akár szombatonként is ráérek.
Sziasztok!éri szépségszalonba keresek modelleket géllakkozásra,anyagár nélkül!köszönöm Ildi Tel:06204978299
Sziasztok! Műkörmösként modelleket keresek gyakorláshoz, költségmentesen. Ha érdekel, küldj e-mailt és "megbeszéljük" a részleteket.
Szia! Olvastam hogy keresel modellt,szívesen elvállalnám ha még aktuális!:) email címem: edina8790@freemail.hu
Sziasztok! Szeretném kipróbálni a műköröm modellkedést, (Budapest) megbízható, türelmes és egyben kedves vagyok =) Mail: nikol91@gmail.hu
Sziasztok! Okj-s tanfolyamra járok, és a következő időpontokra keresek modelleket: Február 8. péntek: manikűr gyakorlat, SPA Március 8. péntek: manikűr gyakorlat, SPA 17-20-ig József utca 10. Feltétel, hogy ne legyen műkörmöd, gél lakkod, és 18 éven felüli legyél. Jelentkezni: giczinezsofi@freemail.hu, vagy 06/30-228-7098 További szép napot mindenkinek!
Sziasztok, péntek reggelre keresek modellt pedikűr vizsgára. 3/4 9-re kellene jönni a 32-esek terére. Nagyon fontos lenne! anett.sebok@gmail.com Max. 1 órás eéfoglaltság. Cserébe megbeszélt időpontban teljes pedikűrre, géllakozásra vendégem vagy. Előre is köszönöm!