2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Sürgőssen modellt keresek! Ingyen. Megbizhato es turelmes lanyok jelentkezeset varom. E-mail cimem: csilla.pittlik@gmail.com
Sziasztok! Műkörmösként modelleket keresek gyakorláshoz, költségmentesen. Ha érdekel, küldj e-mailt és "megbeszéljük" a részleteket.
Szia Ági, sunnyside@mailbox.hu az e-mail címem, írj!
Kedves Mindenki! Sürgősen keresek műkörömre modellt most csütörtökre (02.07) tip UV percelán lesz. 11órától 16óráig tart. Nem vagyok profi,szóval olyanokat keresek akik nem várnak csodákat :) még csak a tanfolyam közepén tartok. Jelentkezhettek email-en: eniko.siak@gmail.com, vagy telon: 06/30-460-8885 inkább sms-t írjatok mert egész nap melozok. Előre is köszi!!!!
Sziasztok! Már találtam embert! Köszönöm!! :)
Sziasztok!érdi szépségszalonba keresek géllakkozásra modelleket!Anyagárat nem kérnék csak egy kis idődet!Köszönöm:Ildikó 06204978299
Sziasztok! Végzett, kezdő műkörmösként gyakorláshoz keresek türelmes modelleket Érden, első sorban napközben 10 és du. 15 óra között:). Vállalok zselés és porcelán építést, töltést (extrém formák kivételével) és gél lakkozást. Anyagárat kérek. e-mail: dr.sipos.timea@gmail.com
Kedves Mindenki! Sürgősen keresek műkörömre modellt most csütörtökre (02.07) tip UV percelán lesz. 11órától 16óráig tart. Nem vagyok profi,szóval olyanokat keresek akik nem várnak csodákat :) még csak a tanfolyam közepén tartok. Jelentkezhettek email-en: eniko.siak@gmail.com, vagy telon: 06/30-460-8885 inkább sms-t írjatok mert egész nap melozok. Előre is köszi!!!!
Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágy hosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!
Szívesen lennék manikűr pedikűr modell!!!Szép hosszú a körmöm,az ujjaim,szépek a körömágyaim,ápolt a kezem/lábam! Türelmes vagyok,bármilyen extrém körömre vevő vagyok!!!!Várom az e-maileket a következő cimre: melcherkinga@citromail.hu Pécs környékiek,Baranya és Bács-Kiskun megyeiek jelentkezést várom elsősorban!!
Sziasztok Edina vagyok! Szívesen lennék köröm modell ügyes kezű szépen dolgozó tanulónak Budapesten! :) Ha szükséged van modellre írj! edina8790@freemail.hu
Mükörmös gyakorlatra modellt keresek január végétől, március végéig, Budapestre. Hétfő, csütörtök délelőtti elfoglaltságot jelentene. Alkalmanként 2000 Ft-ot fizetek. Elérhetőség: reka19som@hotmail.com Telefon: 06-30-846-2044
Ha még áll a 7.-e,akkor mehetnék?