2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Pittlik Csilla - Válaszolok
2013.02.06 - 09:36
Pittlik Csilla - törölt felhasználó

Sziasztok! Sürgőssen modellt keresek! Ingyen. Megbizhato es turelmes lanyok jelentkezeset varom. E-mail cimem: csilla.pittlik@gmail.com

Mányi Julianna - Válaszolok
2013.02.06 - 08:58
Mányi Julianna - vendég
Válasz Dózsa Ágnes - 2013. február 1., péntek 09:28 üzenetére

Sziasztok! Műkörmösként modelleket keresek gyakorláshoz, költségmentesen. Ha érdekel, küldj e-mailt és "megbeszéljük" a részleteket.

Szia Ági, sunnyside@mailbox.hu az e-mail címem, írj!

Siák Enikő - Válaszolok
2013.02.05 - 20:25
Siák Enikő - törölt felhasználó
Válasz Siák Enikő - 2013. február 5., kedd 12:34 üzenetére

Kedves Mindenki! Sürgősen keresek műkörömre modellt most csütörtökre (02.07) tip UV percelán lesz. 11órától 16óráig tart. Nem vagyok profi,szóval olyanokat keresek akik nem várnak csodákat :) még csak a tanfolyam közepén tartok. Jelentkezhettek email-en: eniko.siak@gmail.com, vagy telon: 06/30-460-8885 inkább sms-t írjatok mert egész nap melozok. Előre is köszi!!!!

Sziasztok! Már találtam embert! Köszönöm!! :)

2013.02.05 - 17:26
Temesvári Ildikó

Sziasztok!érdi szépségszalonba keresek géllakkozásra modelleket!Anyagárat nem kérnék csak egy kis idődet!Köszönöm:Ildikó 06204978299

Geigerné Sipos Tímea - Válaszolok
2013.02.05 - 13:30
Geigerné Sipos Tímea - törölt felhasználó

Sziasztok! Végzett, kezdő műkörmösként gyakorláshoz keresek türelmes modelleket Érden, első sorban napközben 10 és du. 15 óra között:). Vállalok zselés és porcelán építést, töltést (extrém formák kivételével) és gél lakkozást. Anyagárat kérek. e-mail: dr.sipos.timea@gmail.com

Siák Enikő - Válaszolok
2013.02.05 - 12:34
Siák Enikő - törölt felhasználó

Kedves Mindenki! Sürgősen keresek műkörömre modellt most csütörtökre (02.07) tip UV percelán lesz. 11órától 16óráig tart. Nem vagyok profi,szóval olyanokat keresek akik nem várnak csodákat :) még csak a tanfolyam közepén tartok. Jelentkezhettek email-en: eniko.siak@gmail.com, vagy telon: 06/30-460-8885 inkább sms-t írjatok mert egész nap melozok. Előre is köszi!!!!

Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - Válaszolok
2013.02.05 - 10:11
Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - törölt felhasználó

Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágy hosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!

Melcher Kinga - Válaszolok
2013.02.05 - 09:23
Melcher Kinga - vendég

Szívesen lennék manikűr pedikűr modell!!!Szép hosszú a körmöm,az ujjaim,szépek a körömágyaim,ápolt a kezem/lábam! Türelmes vagyok,bármilyen extrém körömre vevő vagyok!!!!Várom az e-maileket a következő cimre: melcherkinga@citromail.hu Pécs környékiek,Baranya és Bács-Kiskun megyeiek jelentkezést várom elsősorban!!

Szabó Edina - Válaszolok
2013.02.05 - 07:08
Szabó Edina - vendég

Sziasztok Edina vagyok! Szívesen lennék köröm modell ügyes kezű szépen dolgozó tanulónak Budapesten! :) Ha szükséged van modellre írj! edina8790@freemail.hu

Romhányi Anett - Válaszolok
2013.02.04 - 20:52
Romhányi Anett - vendég
Válasz Somogyi Réka - 2013. január 22., kedd 12:06 üzenetére

Mükörmös gyakorlatra modellt keresek január végétől, március végéig, Budapestre. Hétfő, csütörtök délelőtti elfoglaltságot jelentene. Alkalmanként 2000 Ft-ot fizetek. Elérhetőség: reka19som@hotmail.com Telefon: 06-30-846-2044

Ha még áll a 7.-e,akkor mehetnék?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár