2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Én szívesen jönnék. Kereshetsz a milenalea.zsuzsanna@gmail.com címen.
Szívesen lennék modell Debrecenben. Ha valakinek szüksége lenne egy megbízható emberre aki nem hagy cserben keressen bátran :) hutoczkierzsebet@gmail.com 0630/335-0965
Sziasztok! Nyugodt, türelmes, nyitott modelleket keresek, hétfői napokra reggel kilenc órától délutánig. Azt szoktam kérni, tanácsolni, hogy az jelentkezzen, aki valóban szép körmöket szeretne és nem rohan.:) Megnyugtatásképpen annyit megemlítenék, hogy profi szakember felügyelete mellett történik a taníttatásom, ezt azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert nem kell attól tartani, hogy tönkre teszem a körmöket! :) Várom a jelentkezéseteket a voroseliza79@gmail.com címre!
Kedves Hölgyek, Lányok! Február 12. után olyan modelleket keresek, akik szívesen bevállalnának extrém formájú műkörmöket porcelánból. A körmökért nagyjából anyagárat szeretnék kérni, és elképzelésem szerint ezt 4-5 töltés erejéig tudnám biztosítani. Ha érdekel a lehetőség, kérlek jelezd az e-mail címemen: prelicsan@gmail.com. A részleteket válaszlevélben megírom. Várom jelentkezéseiteket! Előre is köszönöm a segítséget!
Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágy hosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!
Sziasztok! Modelleket keresek franca kocka és mandula, zselés és porcelán körmökhöz.Sablon M-méretig. Csak anyagárat kérek. SMS-re nem válaszolok. Tisztelj meg azzal hogy telefonálsz időpont egyeztetésért. XIII. kerület Csillagfény szépségház Pannónia utca 22 Tel: 06-70-429-1531
Sziasztok!Modelleket keresek érdi szépségszalonba műkörömépítésre,manikűrre,géllakkra.Pénzt nem kérek!Tel:06204978299
Sziasztok! Modellt keresek január 31-én (csütörtök)11.00-16.00-ig Budapesten műköröm gyakorlatra! Akit érdekelne e-mailben nyugodtan írjon :) E-mail cím: nagytimi0825@gmail.com Telefon: 06-30-385-0129
Sziasztok! Modelleket keresek fehér végű francia kocka körmök gyakorlására, EGERBEN. A körmök ingyen készülnének, amit cserébe kérek, hogy légy türelmes, a kezeden ne legyen semmilyen anyag (zselé, porcelán, géllakk, körömlakk) és ne legyen rajta sérülés. Az ujjaid legyenek hosszúak és vékonyak, a körömágyad ne legyen nagyon mini. Ha úgy érzed, megfelelsz a kritériumoknak, küldj egy képet a körmeidről az email címemre: homolyakrisztina@gmail.com Előre is köszi :) Kriszti
Sziasztok! Modellt keresek január 31-én (csütörtök)11.00-16.00-ig Budapesten műköröm gyakorlatra (Tip levegőre kötő porcelán)! Akit érdekelne e-mailben nyugodtan írjon :) E-mail cím: wiwykeh@gmail.com