2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szigetszentmiklósra keresnék modellt, szerdán 17:00-20:00 és vasárnap 11:00-16:00 óra között. februártól, április elejéig és, ha tetszik amit csinálok, akkor a tanfolyam után is szívesen gyakorolnék, így lehetnél tovább is a modellem. Ha érdekelj írj, a hajnalka.agocs@gmail.com-ra.
Szívesen lennék modell Debrecenben. Ha valakinek szüksége lenne egy megbízható emberre aki nem hagy cserben keressen bátran :) hutoczkierzsebet@gmail.com 0630/335-0965
Kedves Lányok! Modelleket keresek!!!! Műkörömépitéshez(kocka,mandula,stiletto(hegyes)),Gél lakk-hoz Anyagárat kérek!!!! Munkáimból itt láthatsz egy párat. Jelentkezni szekkri76@freemail.hu 06-70-656-44-08
Sziasztok! Modellt keresek január 28-án (hétfőn)10.00-13.00-ig Budapesten pedikűr gyakorlatra! Akit érdekelne nyugodtan írjon :) E-mail cím: nagytimi0825@gmail.com Telefon: 06-30-385-0129
Sziasztok :) Szívesen lennék műköröm modell Dunaújvárosban, Dunaföldváron, és Solton. :) e-mail címem: picurkacica10@mailbox.hu
Az e-mail cimem: marianntothsw@windowslive.com :-)
Sziasztok! január 26.-án szükségem lenne egy modellre Sopronban! (manikűr,műköröm,pedikűr tanfolyamra járok) Ausztriában élek és nincsenek ismerőseim Sopronban ezért ha vki ismer valakit aki szivesen jönne,kérem szóljon! ( február 9-től pedikűrre is keresek modelleket)(fizetek is) Köszönöm! Mariann
Sziasztok! Szívesen lennék modell itt Budapesten. Voltam már. Volt mindenféle műkörmöm, zselés-porcelános egyaránt, stiletto, orosz mandula, sima francia stb.(bevallom a porcelánt jobban szeretem) :) Ha valaki modellt keres, nyugodtan írjatok! zbronko.veronika@gmail.com
Sziasztok! Budapesten szívesen lennék műköröm modell. email címem: yomri@citromail.hu
Sziasztok! Modellt keresek január 24-én (csütörtök)11.00-16.00-ig Budapesten műköröm gyakorlatra! Akit érdekelne e-mailben nyugodtan írjon :) E-mail cím: wiwykeh@gmail.com