2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ha valaki budapesten keresne köröm modelt szoljon bármikkor 06706083423
szia! én keresek modelleket budapesten. házhoz megyek. érd: zsuzskax@freemail.hu
Boldog újévet kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Paksról keresek természetes körmökkel rendelkező modell lányokat! Jelentkezni: egriszilvia@freemail.hu
Ki épit porcelán körmöt Debrecenben? És van olyan aki engem, és barátnőmet még be tud szorítani szombat délutánra vagy vasárnapra? :)
Boldog újévet kívánok mindenkinek :)
Kedves Lányok! Műköröm építéshez keresek modelleket! Jelentkezni szekkri76@freemail.hu
Békéscsabán és Gyulán vállalok körmözéshez modellt.türelmes vagyok és nagyon szép formája van a körmömnek ha ez segít. marosan.eniko@freemail.hu lehet elérni
véletlen elírtam én vállalok mondellekdést...
Békéscsabán és Gyulán vállalok körmözéshez modellt.türelmes vagyok és nagyon szép formája van a körmömnek ha ez segít. marosan.eniko@freemail.hu lehet elérni
Székesfehérváron keresek műköröm modelleket gyakorlásra. Természetesen a munkadíj ingyenes ,csak az anyagárat kell kifizetni! A gyakorlásba elsősorban a francia kocka köröm tartozik,de igény szerint kérhetnek rövidebb és hoszabb körmöket is visszafogott díszítéssel! A jelentkezéseket emailben várom vagy telefonon 06205564314. Időpont megbeszélés szerint!
Kedves Mindenki! Tanfolyamot elvégzett műkörmösként keresek modelleket Budapesten zselés technikák gyakorláshoz, anyagárért cserébe! Lehet hosszú vagy rövid köröm, kocka vagy mandula, körömágyhosszabbítás, és igény szerint extrémebb körmök! A jelentkezéseket a hegeds.judit@gmail.com-ra várom sok szeretettel!