2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szívesen lennék modell Debrecenben. Ha valakinek szüksége lenne egy megbízható emberre aki nem hagy cserben keressen bátran :) hutoczkierzsebet@gmail.com 0630/335-0965
Sziasztok! Modelleket keresek franca kocka és mandula zselés és porcelán körmökhöz. Csak anyagárat kérek. SMS-re nem válaszolok. Tisztelj meg azzal hogy telefonálsz időpont egyeztetésért. XIII. kerület Csillagfény szépségház Pannónia utca 22 06-70-429-1531
Az elmúlt hetekben modellként segítettél műköröm tanfolyamon? Már lenövőben/lenőttek a körmeid? Szeretnél újra egy ingyenes köröm(sz)építésen részt venni? Légy a modellem töltés tanfolyamomon, december 14-én 10 órától Budapesten! Ha érdekel, keress meg a szekelyi.xenia@gmail.com címen! Köszönöm!
Sziasztok, szombatra keresek modellt, műkörömépítés gyakorlásához, illetve pedikűrre a 32-esek terénél lévő suliba. Ha érdekel, írj légyszi: anett.sebok@gmail.com címre. Előre is köszi!
A @jel kimaradt az email címemből. Bocsi:) baldaani87@gmail.com
Sziasztok. Szívesen lennék műköröm modell Békéscsabán. Türelmes, megbízható nő vagyok:) Ha szükséged lenne rám: baldaani87gmail.com.
Sziasztok! S.O.S modellt keresek 12.08-ra, 11 órától!
Szia! :) Holnapi nap még aktuális? Ha igen akkor mehetek? :)
Sziasztok! Jan.14 (hétfő) 09.00-13.00 óráig modellt keresek, természetesen ingyen! Ezen kívül még 17 alkalomra kell modell nekem! Akit érdekelne priviben írjon, köszönöm! E-mail cím: wiwykeh@gmail.com
Sziasztok! 12. 08.-ára 11h-tól modellt keresek. INGYEN t.urban.andrea@gmail.com
e-mail:csilla.pittlik@gmail.com