2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Ha szereted az extrém formákat keres bátran.:-) Műköröm modelleket keresek pipe, edge, oroszmandula, stiletto. kocka és mandula körmökhöz. Csak anyag árat kérek és megbízhatóságot. Szalon a XIII. kerület Jászai Mari térnél van. SMS-re nem válaszolok :-( 06-70-429-1531
Sziasztok. Szívesen lennék modell. Ha lehet Nyíregyházán. bcsilla1012@gmail.com ide írhattok. Én is körmözök. :-D
Sziasztok! Frissen végzett kéz- és lábápoló, műkörömépítő vagyok és szeretném minél jobban elsajátítani a szakma csínját-bínját.Tanulmányaimat az ELITE COSMETIX KFT OKJ-s tanfolyamain sajátítottam el. Számomra fontos, hogy elégedett ügyfélkörrel rendelkezzem ezért jelenleg modelleket keresek: INGYEN manikűr/pedikűr/műköröm vállalkozó kedvű türelmes jelentkezőknek! Porcelán, zselé valamint gel lac gyakorlására hétfő, csütörtöki napokra. Amit Tőled kérek: 3-4 óra türelem, cserébe igyekszem megszépíteni a körmeidet:) Várlak szeretettel! Kovács Edina 30-748-1434
Sziasztok! Modelleket keresek zselés és porcelán körmök építéséhez. Csak anyagárat kérek. Ha szívesen jönnél, hívj: 70/291-7364
Sziasztok! Műköröm modell lennék Békéscsabán, vagy közeli környékén. Ide írhattok: kitti19940526@gmail.com vagy: 06305122801 Köszi :)
Sziasztok! Modelleket keresek, ingyen, az alábbi időpontokra! Ezeken kívül is szívesen gyakorolnék, megcsinálom a körmeidet ingyen! Várom jelentkezéseiteket, írjatok vagy hívjatok! (20)-463-26-56 Időpontok: Nov. 30. péntek 17:00 Manikűr gyakorlat, Paraffinos ápolás Dec. 1. szombat 11:00 Műköröm gyakorlat, tip-porcelán Dec. 8. szombat 11:00 Műköröm gyakorlat tip-uw porcelán Dec.14. péntek 17:00 Manikűr gyakorlat Dec.15. szombat 11:00 Műköröm gyakorlat épített köröm Dec.22. szombat 11:00 Manikűr gyakorlat, és porcelán technika Jan. 4. péntek 17:00 Manikűr gyakorlat, SPA Jan. 5. szombat 11:00 Műköröm gyakorlat, Tip zselé Jan. 12. szombat 11:00 Műköröm gyakorlat, épített zselé Jan. 18. péntek 17:00 Manikűr gyakorlat, spa Jan. 19. szombat 11:00 Műköröm gyakorlat, töltés, javítás Jan.25. péntek 17:00 Műköröm gyakorlat, zselés technikák
Sziasztok, Manikür, pedikűr modellnek jelentkeznék Budapesten. Műköröm nem érdekelne, de a géllakkozás még belefér. péntek-vasárnap szabad vagyok, amúgy szerda 12:00től, vagy kedd 11:30-04:30között van 2 lyukasom a fősulin. feather0417@gmail.com
Modelleket keresek hétfőtől csütörtökig bármely napra, műköröm és/vagy manikűr gyakorlatokra. A H és a SZE 10:30-15:30-ig körülbelül, K, CS pedig 10:30-13:00-ig. Természetesen INGYEN kapod a kényeztetést :D Az órán elvégzett feladatok adottak, így nincs lehetőség más formát, színt, hosszt választani, de biztos szép eredménnyel fogsz hazatérni!! A helyszín Budapest, 4-6 villamos Baross utcai megállójánál található. Ha érdekel hívj bátran: Szabó Krisztina: 06304679910
Szia, javasolnám azt a tanfolyamot mielőbb végezd el kérlek, a saját érdekedben, hidd el a befektetett pénz megtérül ha ügyes vagy. Az a baj hogyha a rossz mozdulatokat és formákat tanulod be magadtól azt később nagyon nehéz át tanulni és hiába csinálod otthon a tanfolyamon szinte újra tanulhatod az egészet és ez amit most csinálsz nem igazán az amit tanítanak. Bocsi ha túl őszinte voltam :-)
Tisztában vagyok vele hogy van még mit tanulnom, hiszen mégcsak most kezdtem el szeptemberben, és igen el szeretném végezni a tanfolyamot amint végeztem az iskolával ez egyenlőre mellette van, és szoktam szakemberhez járni aki segít folyamatosan. Eddig nem volt panasz a mukáimra, de nyilván aki benne dolgozik jobban látja... egyenlőre ezzel tudok szolgálni, és mások véleménye szerint nem rossz....
Kedves Modellek! Budapesti Oktatásunkra Keresünk Műköröm Modelleket! Mindenesetre tisztázni kell,hogy ez ingyenes,nincs anyagár SE semmi! És mivel Okj-s képzés a feladatnak megfelelően tudjuk megcsinálni a kezedet! Tehát választható szín,forma nincs. Nyilván használható szép,igényes állapotban tudsz távozni ha ez így megfelel! Szükség lenne Rátok modellekre ! :) Időpontok amire lehet még jelentkezni: 11.17.-én Épített Zselé, 11.18.-án Épített Porcelán, 11.24.-én Töltés, 11.25.-én Díszítés . Kérlek abban az esetben ígérkezz el ha tényleg meg is jelensz! Az időtartam de.9-től du.-14-00-ig maximum! Valószínűleg szombaton nem kell olyan sokáig ott lenni,de ezt az Oktatónk Dönti el és a munka menete! Várjuk Válaszod! Szép Napot!Minden Jót! butterfly77@freemail.hu