2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szívesen lennék Nyíregyházán köröm modell. Email: bcsilla1012@gmail.com
Sziasztok! Műköröm építésre modelleket keresek. A formák amiket gyakorolni szeretnék Orosz mandula, Pipe, Stiletto, Soft kocka. A körmök fehér illetve csillámos véggel készülnek. 3000FT ÁRON 06304274911 szilvia.gyetvai@gmail.com
Sziasztok. Szivesen lennék Budapesten modell. email címem: yomri@citromail.hu
Szia! Sajnos az e-maileket néztem, nem a fórumot, így csak most olvasom... Nem írtad, hogy konkrétan mit szeretnél... ha még aktuális esetleg, akkor kérlek írd meg, hogy mit is szeretnél. zselé, porcelán, épített, vagy tipp, vagy csak gél lakk, stb... köszi!
nem tipp, hanem tip... elírtam : )
Szia.Engem erdekel.:) Holnapi nap folyaman letudnank bonyolitani?:) Mennyit kersz erte?
Szia! Sajnos az e-maileket néztem, nem a fórumot, így csak most olvasom... Nem írtad, hogy konkrétan mit szeretnél... ha még aktuális esetleg, akkor kérlek írd meg, hogy mit is szeretnél. zselé, porcelán, épített, vagy tipp, vagy csak gél lakk, stb... köszi!
Sziasztok! Ha szereted az extrém formákat keres bátran.:-) Műköröm modelleket keresek pipe, edge, oroszmandula, stiletto körmökhöz. Csak anyag árat kérek és megbízhatóságot. Szalon a XIII. kerület Jászai Mari térnél van. SMS-re nem válaszolok :-( 06-70-429-1531
Kézápolás és műkörömépítés gyakorlásához modelleket keresek Ajkáról, otthoni gyakorlás céljából. Csak anyag árat számítok fel. erika1207@citromail.hu
Szia,engem erdekelne.: ) 06305668834
Mármint,mukormozes. : ) 1000-1500 anyag arat fizetek.:) Kerlek irj,ha neked,oke, es megcsinalod : )
Szia,engem erdekelne.: ) 06305668834
Sziasztok! Modelleket keresek műköröm építésre gyakorlás céljából . Érdeklődni itt: korenyi@citromail.hu
szia. engem érdekelne. ezen a számon elérsz : 0620 465 41 93