2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modelleket keresek műköröm készítésére.Természetesen ingyen,mivel gyakorolni szeretnék! Tel:0620/3320-117, vagy megtaláltok a facebookon.
Szia. engem érdekelne. ezen a számon elérsz: 0620 465 4193
Sziasztok! Modelleket keresek XI. kerületi szalonba, manikűrözésre, műkörömépítésre anyagárért cserébe. Érdeklődni: berghfamilia@freemail.hu-n, vagy a 30/847 54 99-es telefonszámon.
Szia.Engem erdekel.:) Holnapi nap folyaman letudnank bonyolitani?:) Mennyit kersz erte?
Sziasztok! Modelleket keresek XI. kerületi szalonba, manikűrözésre, műkörömépítésre anyagárért cserébe. Érdeklődni: berghfamilia@freemail.hu-n, vagy a 30/847 54 99-es telefonszámon.
Sziasztok! Kézápoló -és műkörömépítő tanfolyamra keresek modelleket! November 19-én hétfőn 11-16 óráig Tip zselé selyemszál megerősítéshez; november 20-án kedden 10-13 óráig japán manikűrre, paraffinos kézápolásra; november 22-én csütörtökön 10-13 óráig japán manikűrre, paraffinos kézápolásra; november 26-án hétfőn 11-16 óráig zselés műkörömépítésre; november 28-án szerdán 11-16 óráig műkörömépítésre,töltésre,javításra; november 29-én csütörtökön 11-16 óráig műkörömépítési technikák gyakorlására! Ha van időd és kedved ingyen manikűrhöz,műkörömhöz és kézápoláshoz és rá is érsz valamelyik nap, kérlek jelentkezz a hegeds.judit@gmail.com-on! :))
Sziasztok! Szombathelyen műköröm építésre keresek modelleket. csak anyagárat kérek. érd. agnes.ovadi@freemail.hu
Sziasztok! Műköröm építésre modelleket keresek anyag árban. A formák amiket gyakorolni szeretnék Orosz mandula, Pipe, Stiletto, Soft kocka. A körmök fehér véggel készülnek. 06304274911
Sziasztok! Alanyokat keresek munkáimhoz. Óbudán lakom, itt dolgozom. A tanfolyamot nem végeztem még el, kb 2 hónapja csinálom napi rendszerességgel. Az adatlapomra töltök fel pár képet. 1500 Ft-ért , anyagárban dolgozom.Zselével munkálkodom. Géllakkozást is vállalok. Ha érdekel és tettszik az ajánlat,és szívesen lennél alany, jelentkezz bátran! :) Elérhetőségek: telefon: 0620/2976176 vagy e-mail: n.dett94@gmail.com vagy Facebookon: http://www.facebook.com/nagy.bernadett.370 Üdv: Detti
Szia, javasolnám azt a tanfolyamot mielőbb végezd el kérlek, a saját érdekedben, hidd el a befektetett pénz megtérül ha ügyes vagy. Az a baj hogyha a rossz mozdulatokat és formákat tanulod be magadtól azt később nagyon nehéz át tanulni és hiába csinálod otthon a tanfolyamon szinte újra tanulhatod az egészet és ez amit most csinálsz nem igazán az amit tanítanak. Bocsi ha túl őszinte voltam :-)
Sziasztok! Modelleket keresek Székesfehérváron porcelán műköröm és gél lakk gyakorlásához. Érdeklődni e-mailben: orsikorom23@gmail.com.
Sziasztok! Modelleket keresek Székesfehérváron porcelán műköröm és gél lakk gyakorlásához. Érdeklődni e-mailben: orsikorom23@gmail.com.