2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.19 - 20:38
Kovács Brigitta

Sziasztok! Debrecenbe vasárnap délelőttönként manikűr/pedikűrre keresek modelleket. A helyszín Debrecen Vezér utca. Jelentekezni a következő elérhetőségeken lehet: 30/2009267 vagy kov.brigitta82@gmail.com

2012.10.19 - 15:21
KÁ

Sziasztok! Ha tetszenek a képeim, kérlek titeket, nyomjatok egy like-ot az oldalamra! Köszönöm szépen :) https://www.facebook.com/kezeklabak

Szűcs Viktória - Válaszolok
2012.10.19 - 14:01
Szűcs Viktória - törölt felhasználó
Válasz Szűcs Viktória - 2012. október 15., hétfő 17:14 üzenetére

Sziasztok! Referenciaképekre van szükségem, ezért INGYEN vállalok műkörömépítést! A lényeg, hogy rövid időn belül gyertek sokan!:) Budán lakom, tanfolyamot végeztem. Ide írj: shadowcathrin@hotmail.com, vagy facebook.com/shadowcathrin

Köszönöm a jelentkezéseket, innentől rendes áron tudtok jönni, de azok sem az egekig érnek!:)

Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - Válaszolok
2012.10.19 - 12:42
Bódis-Hegedüs Judit / YoutziNails - törölt felhasználó

Sziasztok! Kézápoló -és műkörömépítő tanfolyamra keresek modelleket! November 19-én hétfőn 11-16 óráig Tip zselé selyemszál megerősítéshez; november 20-án kedden 10-13 óráig japán manikűrre, paraffinos kézápolásra; november 22-én csütörtökön 10-13 óráig japán manikűrre, paraffinos kézápolásra; november 26-án hétfőn 11-16 óráig zselés műkörömépítésre; november 27-én kedden 9-13 óráig manikűrre és műkörömépítésre; november 28-án szerdán 11-16 óráig műkörömépítésre,töltésre,javításra; november 29-én csütörtökön 11-16 óráig műkörömépítési technikák gyakorlására! Ha van időd és kedved ingyen manikűrhöz,műkörömhöz és kézápoláshoz és rá is érsz valamelyik nap, kérlek jelentkezz a hegeds.judit@gmail.com-on! :))

Tóth Leila - Válaszolok
2012.10.17 - 20:45
Tóth Leila - vendég

Sziasztok!:) Nagyon szeretnék műköröm modell lenni és a holnapi napom szabad (péntek is),akinek kéne modell az írhat ám nekem nyugodtan!:):) toth_leila@citromail.hu, mobilszám:06 20 291 33 13

2012.10.17 - 13:14
KÁ

Sziasztok! November 7-ére keresek modellt 12 órától kb. du. 4-ig továbbképzésre, Edge és Stiletto formák készítéséhez. A képzés a Harminckettesek terénél van (Crystal Nails). Jöhetsz műkörömmel is, és anélkül is, és ha szeretnéd, a tanfolyam után építek egy teljesen új körmöt neked, a munkáimat itt az oldalon meg lehet tekinteni. kiralyagnes26@gmail.com. Köszönöm, ha jelentkezik valaki.

2012.10.17 - 12:22
Schuszter Szabolcs

Sziasztok!! Keresnék egy olyan modellt pedikűr oktatásra akinek vannak bőrkeményedései és esetleg valami extra elváltozás tyúkszeme Vagy esetleg cukorbeteg vagy! 5 éve végeztem el a sulit nem kezdő vagyok viszont egy gépi pedikűr oktatásra kellene a modell! Nem vagyok ügyetlen és kezdő sem!! Ha esetleg érdekelne egy ingyen pedikűr akkor kérlek hívj fel telefonon! Köszönöm előre is ! a tanfolyam ideje: 2012.oktober. 27 ( Szombaton ) 06 70 604 5735

2012.10.17 - 05:08
Bergh Kata

Sziasztok! XI. kerületi (Gazdagrét) szalonba keresek modelleket. Minden típusú körmöt, műkörmöt csinálok anyagárban (viszonylag gyorsan dolgozom már)! Diákoknak plusz kedvezmény jár! Jelentkezni, érdeklődni lehet a 30/847 54 99-es telefonszámon, vagy a berghfamilia@freemail.hu-n : ) Gyertek!

Lebisch Gerda - Válaszolok
2012.10.15 - 20:15
Lebisch Gerda - vendég

Sziasztok! Modelleket keresek műköröm készítésére.Természetesen ingyen,mivel gyakorolni szeretnék! Tel:0620/3320-117, vagy megtaláltok a facebookon.

Szűcs Viktória - Válaszolok
2012.10.15 - 17:14
Szűcs Viktória - törölt felhasználó

Sziasztok! Referenciaképekre van szükségem, ezért INGYEN vállalok műkörömépítést! A lényeg, hogy rövid időn belül gyertek sokan!:) Budán lakom, tanfolyamot végeztem. Ide írj: shadowcathrin@hotmail.com, vagy facebook.com/shadowcathrin

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár