2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Budapesten keresek, október 29-re műköröm gyakorlatra, tip, sablon felhelyezésre modellt 11 órától 16 óráig; 30-án kedden japán manikűrre 10-13 óráig; 31-én szerdán tip,levegőre kötő porcelán gyakorlásához 10-15.30-ig. Tudom, hogy ez nehezen kivitelezhető, mert hétköznap lesz, de ha mégis ráérnél és nincs ellenedre egy ingyen manikűr vagy műköröm, kérlek jelentkezz. :) email címem: hegeds.judit@gmail.com Előre is köszönöm!!
Sziasztok! Modelleket keresek stiletto, orosz mandula, pipe körömformák gyakorlásához. A körmöket anyagárban készítem el. szilvia.gyetvai@gmail.com 06304274911
Sziasztok! Műköröm építéshez keresek modelleket. Érdeklődni itt: korenyi@citromail.hu
Sziasztok! Pipe, orosz mandula, edge és stiletto porcelán körmök gyakorlásához keresek modelleket. Csak anyagárat kérek. 06-70-429-1531 :-)www.szepitokucko.weebly.com ( Műköröm akció) Alatt minden információt megtalálsz.
Sziasztok! Modelleket keresek a tanfolyami gyakorlásomhoz főképp Paksiak jelentkezését várom szeretettel! Jelentkezni lehet 70/2285078-as számon, vagy megtalálsz a facebookon is! :)
Sziasztok!Műköröm építéséhez,és pedikűrre modellt keresek Budapesten.Ha érdekel,jelentkezz!Részleteket e-mailben írom: annamariaszasz@rocketmail.com
Sziasztok! XI. kerületi (Gazdagrét) szalonba, gyakorláshoz keresek modelleket. Minden fajta műkörmöt, manikűrt készítek nagyon kedvező áron! Jelentkezni, érdeklődni lehet: berghfamilia@freemail.hu, vagy 30/847 54 99-es számon! : D Ha többen jönnétek egyszerre (pl. barátnők), vagy diák vagy, akkor extra kedvezmény jár! : D
Sziasztok!Zselés műköröm építéséhez szép kezű alanyt keresek,akit versenyre is elvinnék magammal modellnek.Kérlek hívj (0630-2480305)vagy üzenj,ha szeretnéd megpróbálni.Üdv.:Kata
Sziasztok! Alanyokat keresek munkáimhoz. Kb 1 hónapja kezdtem el ebben dolgozni. Az adatlapomra töltök fel pár képet. 1000-1500 Ft-között dolgozom.Zselével munkálkodom. Géllakkozást is vállalok. Ha érdekel és tettszik az ajánlat,és szívesen lennél alany, jelentkezz bátran! :) Üdv: Detti
Sziasztok! Vendégköröm bővíteném, ha tetszik a munkám, írj bátran! Szeretem a kihívást, imádom a körömbe építhető díszeket, a szépen megfestett mintákat. Első sorban zselével és gél lakkal dolgozom, igény szerint porcelánozok is. A lényeg, hogy szép kézzel és elégedetten távozzon tőlem a vendég! (Kecskemét) timcsy.cs@gmail.com