2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Sebők Anett - Válaszolok
2012.10.03 - 18:00
Sebők Anett - törölt felhasználó
Válasz Pandula Mariann - 2012. október 3., szerda 09:02 üzenetére

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell,csütörtökönként és hétvégén ráérek,de ha arról van szó rugalmas vagyok:)További szép napot!:)

Szia, nekem kellene modell, ha írsz, megköszönöm és egyeztetünk, jó :)? anett.sebok@gmail.com További szép estét :)!

2012.10.03 - 16:32
K. Etelka Gina

Sziasztok! Műköröm építéshez keresek modelleket, érdeklődni itt: korenyi@citromail.hu

2012.10.03 - 15:34
Varga Anita

Budapestre manikűr modellt keresek az Oktogonhoz péntek 16.00-tól. Ingyen dolgozom, mivel most tanulom a szakmát.

Pandula Mariann - Válaszolok
2012.10.03 - 09:02
Pandula Mariann - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell,csütörtökönként és hétvégén ráérek,de ha arról van szó rugalmas vagyok:)További szép napot!:)

Dobos Anett - Válaszolok
2012.10.02 - 19:44
Dobos Anett - vendég

Sziasztok! Debrecenben szívesen lennék műköröm modell, szinte minden délután ráérek, hétvégén is! Ha valaki csak gyakorolni szeretne, anyagáron, abban is benne vagyok :) d.anett93@gmail.com

Tóth Leila - Válaszolok
2012.10.02 - 18:20
Tóth Leila - vendég
Válasz Nyitrai Mercédesz - 2012. szeptember 30., vasárnap 07:18 üzenetére

MŰKÖRÖM MODELLEKET KERESEK!!! tip, tip-zselé, épített zselé és porcelán gyakorlásához! Nem kell fizetni a körömért semmit (csak az utazási költséget)! A helyszín BUDAÖRS. OKTÓBER 2-3-4, 9-10-11, 16-17-18 kedd, szerda, csütörtöki napokról lenne szó és reggel 10 órától délután 2 max 3 óráig. Nem muszáj minden nap eljönnöd, akkor is segítség, ha csak egy-egy alkalom.:)

Helló!:-) Én nagyon szivesen mennék holnap műköröm modellnek!:)

Rojowskiné Nagy Andrea - Válaszolok
2012.10.02 - 17:12
Rojowskiné Nagy Andrea - vendég

Sziasztok modelleket keresek műkörömépítéshez Budapesti helyszínen hétfő 10.30-13h-ig és csütörtök 11-16h-ig napokon fontos hogy 18éven felüli legyél és természetes körömmel rendelkezz előre is köszi mindenkinek szép napot.

Kovács Mónika - Válaszolok
2012.10.02 - 15:55
Kovács Mónika - vendég

Sziasztok.Szívesen lennék Budapesten zselés köröm modell.Akár az otthonodban is megcsinálhatod.Türelmes vagyok :) email címem: yomri@citromail.hu erre írjatok.

Királdi Klementina - Válaszolok
2012.10.02 - 15:55
Királdi Klementina - törölt felhasználó

Sziasztok! Modellek jelentkezeset varom tovabbkepzes celjabol! A helyszin ujpest, anyagarert dolgozom. A kormot a vendeg hatarozza meg, nincs megszabva, hogy mi a gyakorlas targya. Gel lakk es zseles mukoromepites kozott lehet valasztani. Jelentkezeseteket varom a kiraldiklementina@gmail.com- ra vagy a 06-20/273-77-01 szamon!

Tubák-Balogh Viktória

Sziasztok! Sopronban keresek modellt rövid francia zselés köröm építésére egy alkalomra. A körmöt ingyen csinálom. Érdeklődni a soulsistah@freemail.hu-n lehet.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár