2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! MAnikűr-pedikűr modell lennék Budapesten ! dora.kovacs@vipmail.hu
Sziasztok! Bővíteném vendégköröm, állandó, illetve alkalmi modelleket keresek anyagárért cserébe otthoni gyakorlásra október elejétől! (Százhalombatta és vonzáskörzete.) Részletek emailben. Kérem, csak komoly érdeklődők írjanak! ellenails17@gmail.com - Email tárgya: alkalmi vagy állandó modell. Köszönöm.
Sziasztok! Itthoni gyakorláshoz keresek modelleket! Bp. VI. kerület! Bővebb info e-mailben!
Sziasztok Műkörömépítéshez modellek jelentkezését várom! Jelentkezni: szekkri76@freemail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék műkörmös modell. :) Tapolca-Keszthely-Hévíz vonzáskörzetében..
Sziasztok! Várom minden kedves új vendégemet a 22. kerületben található Rózsavölgyi Szépítő Stúdióba ( 1221 Méhész u. 19 ) manikűrre és műkörömépítésre! Kedvező Árak mellett, folyamatos akciókkal várlak benneteket! Érdeklődni és bejelentkezni a 0670/6766953 -as számon lehet! Kellemes napot mindenkinek!
sziasztok lányok kitudna ma elvállalni mükörömépitésre:2000-ft tudnék adni cica188@citromail.hu nekem nagyon fontos lene köszi
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell.:) Törökbálint,Budaörs,akár Budapest. Email címem:maya_1@freemail.hu
Sziasztok! A hétvégén ráérek,szívesen lennék műköröm modell:) email címem: markas@citromail.hu
Sziasztok! Balssagyarmatora szeretnek keresni modelleket szeptember es oktoberre. Jo lenne ha tudnatok nekem jonni mert messzebrol vagyok es jo lenne ha helyol tudnek vinni modelleket. Koszi elore is.
E-mailem: kovagnesa@gmail.com Itt tudtok nekem jelezni ha jonnetek.