2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell a belváros környékén, ingyen! Általában ráérek, legfőképp hétvégén, de rugalmas vagyok! Nem rágottak és nem töredezettek a körmeim, viszonylag erősek és egységesen közepes hosszúságúak. Ha modellt keresel gyakorláshoz, tanfolyamra, esetleg vizsgára, írj nyugodtan: dadiszandi@gmail.com Üdv, Szandi
Sziasztok ! Most vasárnapra(2012.08.26 ) modellt keresek porcelán épitéshez! Teljesen ingyen,nem kérek anyagárat ! És egy megbeszélt pontról hozlak- viszlek !( Gellért tér-ről ) Jelentkezni : melinda8787@freemail.hu Üdv: Melinda
Szia! Nekem is megfelelő a megadott időpont, ha még nincs modelled, én szívesen elmegyek! :) Üdv: Szandi
Szia! Ha nincs még jelentkeződ, akkor Én szívesen elmegyek Neked modellnek. üdv Andrea
Szia! Nekem is megfelelő a megadott időpont, ha még nincs modelled, én szívesen elmegyek! :) Üdv: Szandi
Sziasztok ! Most vasárnapra(2012.08.26 ) modellt keresek porcelán épitéshez! Teljesen ingyen,nem kérek anyagárat ! És egy megbeszélt pontról hozlak- viszlek !( Gellért tér-ről ) Jelentkezni : melinda8787@freemail.hu Üdv: Melinda
Szia! Ha nincs még jelentkeződ, akkor Én szívesen elmegyek Neked modellnek. üdv Andrea
Szia Lena Augusztus 23.-ra csütörtökre keresek modellt, a Teréz krt. 44-be pedikűrre.10 órától 14 óráig kellene ott lenni. Ha érdekel, hívj. 06 30 467 0813-on.
Szia! :) Szívesen mennék, de a holnapi nap nem alkalmas.Bárcsak áttehetném.. Viszont azt szeretném megkérdezni hogy esetleg gyakorlás céljából vagy előre időpontod nincs véletlenül mikor kell modell? :)
Sziasztok! Aug. 30-ra reggel 9-től délután 2-ig tartó budapesti (Margit hídhoz közel) tanfolyamra keresek műköröm modellt. Ne legyen fent műkörmöd és ne legyen rágott, sérült a körmöd! Érdeklődni: csilla.sz@freemail.hu
Szia.Írtam neked emailt :)
Sziasztok! Aug. 30-ra reggel 9-től délután 2-ig tartó budapesti (Margit hídhoz közel) tanfolyamra keresek műköröm modellt. Ne legyen fent műkörmöd és ne legyen rágott, sérült a körmöd! Érdeklődni: csilla.sz@freemail.hu
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben!Szalonbéli elhelyezkedésemig csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Sziasztok! Modelleket keresek!!!! Műkörömhöz Manikürhöz(japán is) Gél Lakk Belvárosban. Munkáim a galériámban szekkri76@freemail.hu