2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!:)Bp.-i vagyok,20 éves.Szívesen lennék műköröm modell,egész nap ráérek:)
Szia Mariann! Várom jelentkezésed,házhoz is megyek,ha szeretnéd.
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell.Budapesti vagyok 21 éves. Iskolakezdésig ráérek mindennap :) Nagyon szeretnék szép műkörmöt ha tudod ingyen vállalni akkor kérlek irj nekem! Köszönöm előre is
Ugyan,ki dolgozik ingyen?Te dolgoznál ingyen?Vagy mi az amit cserébe felajánlasz egy közel 2 órás munkáért?
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben!Szalonbéli elhelyezkedésemig csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Sziasztok! Augusztus 23.-ra csütörtökre keresek modellt, a Teréz krt. 44-be pedikűrre. 10 órától 14 óráig kellene ott lenni. Ha érdekel, hívj. 06 30 467 0813-on, vagy írj a fenyeres22@t-online.hu emailra
Hellóka! :) Esetleg pedikűrt nem vállalsz? :)
Szia Lena Augusztus 23.-ra csütörtökre keresek modellt, a Teréz krt. 44-be pedikűrre.10 órától 14 óráig kellene ott lenni. Ha érdekel, hívj. 06 30 467 0813-on.
Sziasztok!:)Bp.-i vagyok,20 éves.Szívesen lennék műköröm modell,egész nap ráérek:)
Kedves Mariann! Nem tudom, hogy aktuális -e még az üzeneted, én péntek du-ra illetve szombat 11-től fél4-ig keresek modellt műkörömépítéshez. Az ellenszolgáltatást megbeszéljük. Várom válaszod, köszönöm, Zsuzsi
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell.Budapesti vagyok 21 éves. Iskolakezdésig ráérek mindennap :) Nagyon szeretnék szép műkörmöt ha tudod ingyen vállalni akkor kérlek irj nekem! Köszönöm előre is
Szia Bernadette! Nem tudom, hogy aktuális -e még, nekem körmös suliba lenne szükségem modellre. Az ellenszolgáltatást megbeszéljük. Várom válaszod, köszönöm, Zsuzsi
Sziasztok! Műköröm órákhoz keresnék modellt. Az ellenszolgáltatást megbeszéljük. Kérlek írjál a zsuzsanna.bartko@gmail.com címre. Köszönöm
Sziasztok! Kezdő műkörmösként,műköröm modellt keresek anyagárért cserébe. Pár munkámat megnézhetitek a galériámban.. Ildikó Érd: nuffy86@gmail.com
Sziasztok! Most szombatra keresek modellt tanfolyamra, épített porcelán technikához! Budapest József krt-ra kellene jönni 11-től 16 óráig! Érdeklődni: 30/685-57-23