2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.08.13 - 07:12
Raffai Ágnes

Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!

Fenyeres Tamásné Zsuzsa - Válaszolok
2012.08.13 - 06:43
Fenyeres Tamásné Zsuzsa - vendég

Sziasztok! Augusztus 16-ra csütörtökre keresek modellt, a Teréz krt. 44-be. Zselés körmöt készítünk. 11 órától 16 óráig kellene ott lenni. Ha érdekel, hívj. 06 30 467 0813-on. Vagy a fenyeres22@t-online.hu email címen várom leveleteket. Köszönöm Zsuzsa

H. Dominika - Válaszolok
2012.08.12 - 17:02
H. Dominika - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék modell műkörömépítéshez, Budapest és környékén. :) Iskolakezdésig ráérek, később is csak a vizsgaidőszak lehet akadály. Jelenleg nincs műkörmöm,bőrömet,körmömet nem rágom. Nő létemre egész nagy kezem van, úgyhogy lehet rajtam mit dolgozni. :D Elérhetőségem: tik.tak@citromail.hu

L. Nori - Válaszolok
2012.08.12 - 11:49
L. Nori - vendég

Sziasztok, Holnap, azaz hétfő reggelre felszabadult egy helyem és keresnék egy türelmes, nem rágott körmű modellt, akinek nincs fent sem műkörme vagy zselés lakkja. Szerdán lesz az államvizsgám, mint végzős körmös tanuló és arra gyakorlok. Nem kérek anyagárat, Budapest 12. ker.- ben lakom. Vagy UV porcelánt vagy tip zselét selyemszállal kell készítenem. Írjatok vagy hívjatok: brachyperma@freemail.hu vagy 06-30-71-60-480 Köszönöm :-)

Boros Bernadette - Válaszolok
2012.08.11 - 20:03
Boros Bernadette - vendég
Válasz Soltész Szilvia - 2012. augusztus 11., szombat 19:47 üzenetére

Szia Bernadett! Én keresek modellt hétfő és csütörtöki napokra. Elérhetőségem: solteszszilvi@gmail.com, vagy 20/2956938. Vagy légyszíves ad meg az email címedet vagy a telefonszámodat, hogy megtudjuk beszélni. Köszi, Szilvi

Szia Szilvia! irtam neked e-mailt,de ha nem kaptad meg az üzim akk irj nekem lécci: morcijuci@gmail.com

Soltész Szilvia - Válaszolok
2012.08.11 - 19:47
Soltész Szilvia - vendég
Válasz Boros Bernadette - 2012. augusztus 11., szombat 19:27 üzenetére

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell.Budapesti vagyok 21 éves. Iskolakezdésig ráérek mindennap :) Nagyon szeretnék szép műkörmöt ha tudod ingyen vállalni akkor kérlek irj nekem! Köszönöm előre is

Szia Bernadett! Én keresek modellt hétfő és csütörtöki napokra. Elérhetőségem: solteszszilvi@gmail.com, vagy 20/2956938. Vagy légyszíves ad meg az email címedet vagy a telefonszámodat, hogy megtudjuk beszélni. Köszi, Szilvi

Boros Bernadette - Válaszolok
2012.08.11 - 19:27
Boros Bernadette - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell.Budapesti vagyok 21 éves. Iskolakezdésig ráérek mindennap :) Nagyon szeretnék szép műkörmöt ha tudod ingyen vállalni akkor kérlek irj nekem! Köszönöm előre is

2012.08.10 - 19:53
Raffai Ágnes

Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!

2012.08.10 - 18:02
Krisszty nails

Sziasztok Modelleket keresek műkörömépítéshez! szekkri76@freemail.hu

kiss zsuzsi - Válaszolok
2012.08.10 - 13:02
kiss zsuzsi - vendég

sziasztok! Otthoni gyakorláshoz keresek modelleket anyagárért. Budapesten házhoz megyek. Részletekért itt privát üzenetben vagy a zsuzskax@freemail.hu címen lehet érdeklődni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár