2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Budapesti lány vagyok, szívesen lennék műköröm modell:) Elérhetőségem: editusz@gmail.com Edit
Sziasztok!Szívesen lennék műköröm modell.Budapesti vagyok! Ha érdekel írj nekem :) dora@berlin.com
Szia, bp 08.14-én vizgàra keresek modellt. Ha érdekelne még jelentkezz 0630-233-0414 számon. Köszönöm Kata
Sziasztok!:)Bp.-i vagyok,20 éves.Szívesen lennék műköröm modell,egész nap ráérek:)
Szia! Én a Crystal Nailshez járok műköröméptő tanfolyamra, és hétfőn 08.13.-án lesz modulzáró vizsgám. A vizsga 9 től kb. 1 ig tartana. Az egyik kézen manikűrözni kell, a másik kézen pedig műkörmöt kell csinálni. Előre nem tudom megmondani hogy milyen fajta műköröm lesz, mert húzott tétel alapján lesz. Ha szeretnéd hogy fent maradjon a köröm akkor megtudom csinálni a másik kezedet is, de ha még sem szeretnéd akkor természetesen letudom szedni. Nagyon örülnék ha eltudnál jönni ,nagyon fontos lenne!! tel: 06303124031 email: norafarkas92@gmail.com Üdv.: Nóri
Sziasztok! Műköröm modelleket keresek.Állandó vagy alkalmi modellkedéshez.Épített zselés és porcelán különböző köröm formák gyakorlásához. Csak anyag árat kérek. Telefonba jelezd, hogy modell vagy 06-70-429-1531
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Sziasztok!Szívesen lennék műköröm modell.Budapesti vagyok! Ha érdekel írj nekem :) dora@berlin.com
Sziasztok! Nyíregyen keresek körmös kolleginát, hogy magunknak csináljuk a körmünket !
Sziasztok!:)Bp.-i vagyok,20 éves.Szívesen lennék műköröm modell,egész nap ráérek:)
szia!írj kérlek a zsuzskax@freemail.hu címre és megbeszéljük
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!