2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok Műkörmös modelleket keresek! szekkri76@freemail.hu
Budapesten:)
Sziasztok! Köröm modelleket keresek erre a hétre S.O.S. - otthoni gyakorlásra. Nem kérek anyagárat! Zselé vagy porcelános technika, plusz dekorálás igény szerint :-) Írjatok vagy hívjatok : 06-30-71-60-480 vagy brachyperma@freemail.hu vagy itt Köszi!!
Hellóka! Írtam email-t! :)
Sziasztok modelleket keresek augusztus:6, 7, 8, 9, 13,14, 17 Műköröm építésre és vizsgára aki vállalná írjon: Simon.vivien9@gmail.com
Sziasztok! Vivien kórházban van,telefonon elérhető! Üdv. Simon Melinda/ Vivien Anyukája
Szia Kata! Én szívesen segítenék neked a vizsgán! A feltételeket kérlek küld el a kathy_18@freemail.hu címre csak a tárgyba mindenképpen írd be hogy köröm modell, vagy valami hasonló ami egyértelmű! köszi
Szia,ha küldenél egy telefonszámot megbeszélhetnénk a modellkedést. Köszönöm Kata
Ja, elfelejtettem leírni, hogy Budapesten ( 12. ker. ).
Sziasztok! Köröm modelleket keresek erre a hétre S.O.S. - otthoni gyakorlásra. Nem kérek anyagárat! Zselé vagy porcelános technika, plusz dekorálás igény szerint :-) Írjatok vagy hívjatok : 06-30-71-60-480 vagy brachyperma@freemail.hu vagy itt Köszi!!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Sziasztok! Műköröm modelleket keresek, különböző köröm formák gyakorlásához. Csak anyag árat kérek. Telefonba jelezd, hogy modell vagy 06-70-429-1531
Sziasztok. Augusztus 17-én vizsgára keresek keresünk modellt modelleket. A csoportom modell hiányban szenved:( Feltétel 18 feletti életkor. Ha valaki tudna segiteni és ràér jelentkezzetek bátran:) Köszönöm:) Kata
Szia Kata! Én szívesen segítenék neked a vizsgán! A feltételeket kérlek küld el a kathy_18@freemail.hu címre csak a tárgyba mindenképpen írd be hogy köröm modell, vagy valami hasonló ami egyértelmű! köszi