2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! Nyíeregyen keresek kolleginákat, hogy egymásnak csináljuk meg a körmünket.
Köröm modellkedést vállalok. Leginkább francia műkörmöt szeretnék a kézkörmeimre..
Tel:205018840
Köröm modellkedést vállalok. Leginkább francia műkörmöt szeretnék a kézkörmeimre..
Sziasztok! Modelleket keresek otthoni gyakorlás céljára, csak anyagárért! Bárki aki Budapesten lakik szívesen látom, én a X.kerületben lakom! Részletekért keress g.lynus@freemail.hu-n vagy a 06-70-415-0104-es számon!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
szia! én leszedem neked, írj erre a címre és megbeszéljük:zsuzskax@freemail.hu
Írtam email-t és nagyon köszönöm! :)
Augusztus 17 ig keresek továbbá folyamatosan minden héten hétfőtől csütörtökig manikűrre és műkörömre modelleket, a manikűr 10-től 13 óráig a műköröm 11-től 16 óráig,várom a jelentkezőket!
Hello! Hol lenne pontosan? És mennyiért??
Sziasztok.1 éve dolgozom a szakmában.Zselés továbbképzésre keresek modellt,aug.09.én Budapesten,12:00-től.Anyagárat kérnék.amazon0328@citromail.hu
Szió!Merre lenne pontosan?És mennyi az anyagár??
Sziasztok csajszik! :) Azt szeretnem kerdezni, hogy esetleg valaki ingyen vagy anyagarban nem szedne le nekem valaki a zseles lakkozast illetve a 2db mukormomet? :) u.i.: korommodellkedest vallalok! Lena
szia! én leszedem neked, írj erre a címre és megbeszéljük:zsuzskax@freemail.hu
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!