2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Modellt keresek hosszútávra de akár egy alkalomra több személyt is! Budapest belvárosába részletekért írjatok: eros.eszter.77@gmail.com
Sziasztok Végzet körmösként modelleket keresek (zselé.porcelán)(manikűr,japán manikűr)(gél lakk) szekkri76@freemail.hu
Augusztus 09-re zselés technikai továbbképzésre keresek modellt. A BB-hez megyek, Lakatos Zsuzsi az oktató! beresrita22@gmail.com
Sziasztok! Budapesten házhoz mennék! (vidéki vagyok, de Pesten dolgozom) Kezdő vagyok, tudok küldeni e-mailben képet munkáimból, zselével dolgozom, a forma lehet kocka, hegyes, mandula, illetve gél lakkozok is. Várom a jelentkezőket:) beresrita22@gmail.com
Csütörtökön lesz műköröm órám tipp zselés körmöt készítünk, selyemszál megerősítéssel.11 órától 16 óráig kellene ott lenni. Köszönöm a válaszod. Zsuzsa
Szia! Bocsi,de pont 11:25-re kell vissza mennem kontrollra az orvoshoz :( utána mikor mehetnék?
Szia! Bocsi,de pont 11:25-re kell vissza mennem kontrollra az orvoshoz :( utána mikor mehetnék?
Sziasztok! júl. 26-ra csütörtökre keresek modellt, a Teréz krt. 44-be. Tipp zselés körmöt készítünk, selyemszál megerősítéssel.11 órától 16 óráig kellene ott lenni. Ha érdekel, hívj. 06 30 467 0813-on.
és te meg az enyémet csinálod meg?
Én nem vagyok műkörmös.. csak a modellkedést vállalnám.:)
Szia. ha nem találnál, akkor én szívesen vállalom, hogy gyakorolj.:)
és te meg az enyémet csinálod meg?
Sziasztok ! Nyíeregyen keresek kolleginákat, hogy egymásnak csináljuk meg a körmünket.
Szia. ha nem találnál, akkor én szívesen vállalom, hogy gyakorolj.:)