2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modelleket keresek minden péntek 17-20, szombat 11-16 óráig műköröm építésre! Érd: funny.a.22@freemail.hu
Sziasztok! Pénteken(20) szívesen lennék modell,türelmes vagyok,egész nap ráérek!:) További szép hetet mindenkinek! :)
Szija! Péntekre keresek modellt gyakorlati modulzárómhoz!(Bp-re)Kérlek írj! mln.alexaa@gmail.com
Sziasztok! Pénteken(20) szívesen lennék modell,türelmes vagyok,egész nap ráérek!:) További szép hetet mindenkinek! :)
Holnapra júl. 19.-ére keresek modellt Budapestre 11 órától 16 óráig porcelán műköröm készítésére. Hívj: 06 30 467 0813
Sziasztok! Modelleket keresek otthoni gyakorlás céljára, csak anyagárért! Bárki aki Budapesten lakik szívesen látom, én a X.kerületben lakom! Részletekért keress g.lynus@freemail.hu-n vagy a 70-415-0104-es számon!
Sziasztok! Kezdő műkörmösként anyagáron vállalok zselés műkörömépítést vagy saját köröm megerősítést Budapesten. Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: freshmeme@freemail.hu
SOS!!!Budapesten a Harminckettesek terénél, július 20-ra (péntek) fél 9-től 13-ig megbízható köröm modellt keresek modulzáró vizsgámra. Az egyik kezeden manikűrt, a másik kezeden műköröm építést kell majd elvégeznem húzott tétel alapján. Cserébe ingyen manikűrt és kézmasszírozást vagy SPA ápolást kapsz augusztus végéig. Akár többször is. Ha érdekel, írj: katinails@freemail.hu
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Szia! Engem mind a kettő érdekelne, mivel engem is érdekel ez a szakma de modell is lennék szívesen.
Ment az e-mail! :)
Szia! Modell lennél, vagy modellt keresel??? A múltkori hirdetésedre írtam neked e-mail-t, de nem válaszoltál, akkor még modell lettél volna...
Szia! Engem mind a kettő érdekelne, mivel engem is érdekel ez a szakma de modell is lennék szívesen.