2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
150 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Itthoni gyakorlásra keresek modellt. Kérlek írjatok erre a címre : h.cintija@citromail.hu
Szia! Modell lennél, vagy modellt keresel??? A múltkori hirdetésedre írtam neked e-mail-t, de nem válaszoltál, akkor még modell lettél volna...
Sziasztok! Itthoni gyakorlásra keresek modellt. Kérlek írjatok erre a címre : h.cintija@citromail.hu
Holnap 16.-ára hétfőre kellene modell nekem 10 órától 13-ig a VIII. kerületi József krt. 44-be. Ha tudsz csörögj rám a 06 30 467 0813 - as telefon számon. Holnap gépi-pedikűr óránk lesz.
Szívesen mentem volna, ne haragudj de ma megyek késő délután fel Budapestre. :/ Viszont ha ráérsz és van kedved Kedden ráérek gyakorlás szempontjából bármikor. :)
Hát igazából szívesen lennék modell bárkinek, mert már van belőle tapasztalatom.Sajnos a körmösöm elutazott és szeretném pedikűröztetni a lábaimat.Viszont Kedden bármikor bármire ráérek illetve egész Augusztusban! :)
Holnap 16.-ára hétfőre kellene modell nekem 10 órától 13-ig a VIII. kerületi József krt. 44-be. Ha tudsz csörögj rám a 06 30 467 0813 - as telefon számon. Holnap gépi-pedikűr óránk lesz.
Modell lennél, vagy modellt keresel?
Hát igazából szívesen lennék modell bárkinek, mert már van belőle tapasztalatom.Sajnos a körmösöm elutazott és szeretném pedikűröztetni a lábaimat.Viszont Kedden bármikor bármire ráérek illetve egész Augusztusban! :)
sziasztok! Szívesen jelentkeznék modellnek.:) E-mail címem: szabogitta26@gmail.com
Sziasztok! Valaki jövő héten Hétfőn vagy Kedden esetleg bevállalna nekem egy pedikűrt? :) Léna
Modell lennél, vagy modellt keresel?
Sziasztok! Valaki jövő héten Hétfőn vagy Kedden esetleg bevállalna nekem egy pedikűrt? :) Léna
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell :) írj az email címemre: h.cintija@citromail.hu
Sziasztok! Július 16-án 11 órára a VIII. kerületi József utca 10-be műköröm, tip levegőre kötő porcelán felrakásához modellt keresek! INGYENES! Jelentkezni lehet telefonon (20/314-1516) vagy email-ben vajdae kukac gmail pont com.