2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! július 5-ére keresek modellt Budapestre, zselés technika gyakorláshoz, ha érdekel írj! kispepe@yahoo.com
Sziasztok! Júli. 6 és júli. 13-ára keresek modellt Budapestre zselés műköröm gyakorláshoz. Várom a jelentkezőket. kispepe@yahoo.com
Sziasztok!:) 20 éves vagyok,Bp.-en lakom,szívesen lennék modell,nagyon türelmes vagyok,minden nap ráérek egész nap.Kivéve július 2-3. További szép hetet kívánok mindenkinek!
Szia! július 5-ére keresek modellt Budapestre, zselés technika gyakorláshoz, ha érdekel írj! kispepe@yahoo.com
Sziasztok! Az alábbi időpontokra keresek modellt, kezdő vagyok: július 11. - műköröm gyakorlat, tip, sablon felhelyezés július 16. - műköröm, tip levegőre kötő porcelán július 18. - műköröm gyakorlat, tip UV porcelán július 23. -műköröm, épített levegőre kötő porcelán július 25. - műköröm, porcelán gyakorlása július 26. - manikűr gyakorlás július 30. - műköröm gyak, tip zselé selyemszál megerősítéssel aug. 1 - épített zselé gyakorlat aug. 6. - zselés technikák gyakorlása aug. 7. - japán manikűr gyakorlása aug 8. - műköröm töltés, javítás aug. 9. - modulzáró gyakorlati vizsga (ide egy nem túl ápolt kezű hölgyikét várok!) aug 13-14. - gyakorlás A gyakorlati tudnivalók: - ingyenes! - a fenti napokon általában délelőtt, pár órás elfoglaltságot jelent a megjelenés (ezt később pontosítom) - a körmöt a végén leszedem, ezért egymás után kétszer műkörömre nem lehet ugyanannak a személynek jönnie, elég ártalmas lenne a körmöknek (egy mani + egy műköröm okés egymás után vagy fordítva) - egy napra jöhettek többen is, mert krónikus modellhiányban szenved az egész csoport (azt tudni kell, hogy mások lehet, hogy elkérik az anyagköltséget, ez megállapodás kérdése) - nagyon durva a tempó, így ha valaki mégsem tud eljönni, azt NAGYON SZÉPEN KÉREM, legalább 2 nappal előbb jelezze, hogy tudjak mást szerezni! - helyszín: 1085 Bp, József krt. vagy utca Ide írjatok: vajdae@gmail.com Köszönöm, Vajda Évi
Sziasztok!:) Július 10.töl heti 4 alkalomra hétfötöl csütörötkig kb 11órától,18éves kortól (korhatár nincs:) ) modelleket keresek mükörömre és manikürre akit érdekel kérem jelentkezzen az e-mail cimemen : hkathy@hotmail.de
Sziasztok!:) 20 éves vagyok,Bp.-en lakom,szívesen lennék modell,nagyon türelmes vagyok,minden nap ráérek egész nap.Kivéve július 2-3. További szép hetet kívánok mindenkinek!
Szia,julius 10-töl lenne szükségem modellre,az e-mail cimem huncutka23@freemail.hu,bövebb infot itt tudnék adni ha érdekel :-)
Sziasztok.Modellt keresnek manikürre és müköröm épitésre,még teljesen kezdö vagyok,julius 10-töl lenne szükségem,hétfö.kedd.szerda és csütörtöki napokon,általába 11-tol kell ott lenni,manikürnél 13 oráig,mükörömnél 15 oráig,a 18-éves kortol várom a jelentkezöket.Elöre is köszönöm. huncutka23@freemail.hu
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim zselés műkörömépítésre a XI. kerületben! csupán ANYAGÁRAT kérek! Érdeklődni/Bejelentkezni a 70/6766953 vagy a raffaiagi@gmail.com címen lehet! Szép napot!
Sziasztok! Műköröm modellt keresek csütörtöki napokra Budapesten! Ha érdekel szeretettel várlak! 06-30-415-22-20
Sziasztok! Budapesten és környékén lennék pedikűr modell. A lábaimon aztán bőven lehet gyakorolni. :) 23 éves diáklány vagyok, türelmes és rugalmas, majd bármikor ráérek. Augusztustól kifejezetten manikűr modellkedés is vállalok, elsősorban a gél lakkot próbálnám ki, de nyitott vagyok. :) Akinek aktuális, kérem, minél előbb írjon! diagirl88@freemail.hu
Szia! Most péntekre keresek modellt műköröm építésre a Baross utcába. Ha érdekel írj! katinails@freeemail.hu