2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Anett - Válaszolok
2012.07.03 - 17:25
Anett - vendég

Sziasztok! Pedikűr modellkedést vállalok.Követelményeknek megfelelek. Már voltam modell. Türelmes,rugalmas vagyok. Hívj bátran! 06304697389 vigyori1@yahoo.com

Berki Dóra - Válaszolok
2012.07.03 - 12:08
Berki Dóra - vendég

Sziasztok! Modellt keresek Budapesten manikűrre és műkörömépítésre 18 éves kortól! Július 10.-tól lenne szükségem türelmes, kedves modellekre! Amennyiben érdekel kérlek írj nekem a berki.dora91@gmail.com címre!

Kovács Mónika - Válaszolok
2012.07.03 - 10:00
Kovács Mónika - vendég

Szívesen lennék "műköröm modell",viszont sajnos rágom a körmöm ezért talán egy kicsit nehéz eset lenne,de már akinek nehéz :) yomri@citromail.hu

Noémi - Válaszolok
2012.07.02 - 17:57
Noémi - vendég

Sziasztok még keresnék modelleket, manikűrre, műkörömre. Írjatok ha érdekelnek a részletek. farmerama91@citromail.hu

2012.07.02 - 17:00
Krajnyák Zsuzsanna

Sziasztok! Július 2.ától várom új vendégeimet a Kála Szépségszalonban ( Bp., 3.ker, Vályog utca 6.ban):) Ha szeretnél szép műkörmöket, láb zselét, gél lakkot, manikűrt, esetleg paraffinos kézápolást, várlak szeretettel :) Műkörmökhöz gyűrű, nyaklánc készítése is megoldható :) Elérhetőségem: 06/70 397-00-10

Erős Eszter Titanilla - Válaszolok
2012.07.02 - 16:01
Erős Eszter Titanilla - vendég

Sziasztok! Modellt keresek Budapest belvárosába. Ha érdekel írj a részletekért.

Rigó Fanni - Válaszolok
2012.07.02 - 12:13
Rigó Fanni - vendég

Sziasztok! Szeretnék modell lenni. Augusztusba töltöm be a 18. Szép hosszú körömágyam van és erős körmeim. Minden nap ráérek. kivéve Juli 4-11-ig. Sárbogárdon lakom de Székesfehérvárra is könnyen eljutok!

2012.07.02 - 05:33
Móni

Július 9-rére keresek modellt. BB-s továbbképzésre megyek, extém körömformák a téma Lakatos Zsuzsival. Jelentkezni a monika756@gmail.com címen tudsz. Köszönöm

2012.07.01 - 18:49
Roszmann Franciska

Sziasztok! Keresek türelmes, szép kezű, hosszú körömágyú lányokat versenytréningekre és versenyre is. Kérek mindenkit, hogy csak az jelentkezzen, akit tényleg érdekel! Csömörre kéne jönni. Jelentkezni itt tudtok: roszmann.franciska@indamail.hu, 06205889334

2012.07.01 - 17:44
Sliz Anett

Sziasztok! Július 10-től keresek manikűrre és műkörömépítésre 18életévét betöltött,akár 80 éves korig :) (17 még belefér) modelleket. Kezdő vagyok a szakmában,most járok tanfolyamra,a József körút 44-be, a Crytalhoz. Nagyon sokat kell gyakorolnom.. természetesen eleinte nagy türelemmel kellene rendelkezned felém :) A gyakorlati órák július 10-től kezdődnek, augusztus közepéig (h-k-sz-csütörtöki napokon).A modelleknek egy héten vagy kéthetente egyszer-kétszer kellene jönniük, a József körút 44-be.10-11-től maximum délután 3-ig kellene ott lenni velem , és rajtam kívűl még kb.20 műköröm tanonc és nekik modelljeik, és neves oktatók lesznek,akik segítik a munkánkat :) Az óráink alatt lesz épített zselé, épített porcelán óra,tippes és manikűrözés. Sok sok modellt keresek :) ha esetleg érdekel (teljesen ingyen!!!) és van olyan barátnőd, rokonod,ismid 17-től 80 éves korig,aki szeretne modell lenni és szólnál nekik , nagyon megköszönném!!! Köszönöm szépen előre is!!! slizanett@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár