2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Pedikűr modellkedést vállalok.Követelményeknek megfelelek. Már voltam modell. Türelmes,rugalmas vagyok. Hívj bátran! 06304697389 vigyori1@yahoo.com
Sziasztok! Modellt keresek Budapesten manikűrre és műkörömépítésre 18 éves kortól! Július 10.-tól lenne szükségem türelmes, kedves modellekre! Amennyiben érdekel kérlek írj nekem a berki.dora91@gmail.com címre!
Szívesen lennék "műköröm modell",viszont sajnos rágom a körmöm ezért talán egy kicsit nehéz eset lenne,de már akinek nehéz :) yomri@citromail.hu
Sziasztok még keresnék modelleket, manikűrre, műkörömre. Írjatok ha érdekelnek a részletek. farmerama91@citromail.hu
Sziasztok! Július 2.ától várom új vendégeimet a Kála Szépségszalonban ( Bp., 3.ker, Vályog utca 6.ban):) Ha szeretnél szép műkörmöket, láb zselét, gél lakkot, manikűrt, esetleg paraffinos kézápolást, várlak szeretettel :) Műkörmökhöz gyűrű, nyaklánc készítése is megoldható :) Elérhetőségem: 06/70 397-00-10
Sziasztok! Modellt keresek Budapest belvárosába. Ha érdekel írj a részletekért.
Sziasztok! Szeretnék modell lenni. Augusztusba töltöm be a 18. Szép hosszú körömágyam van és erős körmeim. Minden nap ráérek. kivéve Juli 4-11-ig. Sárbogárdon lakom de Székesfehérvárra is könnyen eljutok!
Július 9-rére keresek modellt. BB-s továbbképzésre megyek, extém körömformák a téma Lakatos Zsuzsival. Jelentkezni a monika756@gmail.com címen tudsz. Köszönöm
Sziasztok! Keresek türelmes, szép kezű, hosszú körömágyú lányokat versenytréningekre és versenyre is. Kérek mindenkit, hogy csak az jelentkezzen, akit tényleg érdekel! Csömörre kéne jönni. Jelentkezni itt tudtok: roszmann.franciska@indamail.hu, 06205889334
Sziasztok! Július 10-től keresek manikűrre és műkörömépítésre 18életévét betöltött,akár 80 éves korig :) (17 még belefér) modelleket. Kezdő vagyok a szakmában,most járok tanfolyamra,a József körút 44-be, a Crytalhoz. Nagyon sokat kell gyakorolnom.. természetesen eleinte nagy türelemmel kellene rendelkezned felém :) A gyakorlati órák július 10-től kezdődnek, augusztus közepéig (h-k-sz-csütörtöki napokon).A modelleknek egy héten vagy kéthetente egyszer-kétszer kellene jönniük, a József körút 44-be.10-11-től maximum délután 3-ig kellene ott lenni velem , és rajtam kívűl még kb.20 műköröm tanonc és nekik modelljeik, és neves oktatók lesznek,akik segítik a munkánkat :) Az óráink alatt lesz épített zselé, épített porcelán óra,tippes és manikűrözés. Sok sok modellt keresek :) ha esetleg érdekel (teljesen ingyen!!!) és van olyan barátnőd, rokonod,ismid 17-től 80 éves korig,aki szeretne modell lenni és szólnál nekik , nagyon megköszönném!!! Köszönöm szépen előre is!!! slizanett@gmail.com