2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!:) 20 éves vagyok,Bp.-en lakom,szívesen lennék modell,nagyon türelmes vagyok,minden nap ráérek egész nap.Kivéve július 2-3. További szép hetet kívánok mindenkinek!
szia. írj nekem a nonoci@maffia.hu címre. én keresek még modelleket
Sziasztok!:) 20 éves vagyok,Bp.-en lakom,szívesen lennék modell,nagyon türelmes vagyok,minden nap ráérek egész nap.Kivéve július 2-3. További szép hetet kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Győrben, nagyon türelmes vagyok, hosszú, egészséges körmeim vannak.
Sziasztok! Kezdő műkörmösként anyagáron vállalok zselés műkörömépítést vagy saját köröm megerősítést Budapesten. Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: freshmeme@freemail.hu
Július 2.ától várom új vendégeimet a Kála Szépségszalonban ( Bp., 3.ker, Vályog utca 6.ban):) Ha szeretnél szép műkörmöket, láb zselét, gél lakkot, manikűrt, esetleg paraffinos kézápolást, várlak szeretettel :) Műkörmökhöz gyűrű, nyaklánc készítése is megoldható :) Elérhetőségem: 06/70 397-00-10
Sziasztok Végzet körmösként várom vendégeimet Manikür,japán manikür,műköröm(porcelán,zselé)gél lakk... szekkri76freemail.hu
Szívesen lennék műköröm modell , Budapesten . A hét minden napján ráérek. :) e-mail : panczel.adel@gmail.hu
sziasztok! Budapesten szívesen lennék műköröm modell, a már végzett műkörmösöknek.Kérem csak olyan körmös jelentkezzen, aki már végzett és a különböző formákat, díszítéseket szeretné gyakorolni. Esetleg ingyen vagy minimális anyagárért. Cserébe egy végtelenül türelmes modellt kapsz:) ide írhattok:zsuzskax@freemail.hu vagy itt privát üzenetben.
Kedves Vizsgázók,tanulók Modellkedést vállalok! Pedikűr-manikűr....lakkozás stb. Türelmes,jó alany vagyok:) írj bátran!(BUDAPEST)A jövő héten ráérek hétfőtől-péntekig utána pedig megbeszélés alapján! dora.kovacs@vipmail.hu Várom jelentkezésed,köszi :Dorka