2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tisztelt Mindenki! Pipe forma gyakorlásához keresek vállalkozó szellemű jelentkezőket! Mindössze anyagárat és türelmet kérek! 11. kerületben vagyok! Elérhetőségeim: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok! Modellt keresek Budapest belvárosába. Ha érdekel írj a részletekért.
Üdvözletem!:) Jelentkeznék modellnek,amennyiben még aktuális.H-V, egész nap ráérek. 20 éves vagyok,e-mail címem: markas@citromail.hu További szép hetet!
BUDAPESTEN!
Sziasztok! Július 10től keresek modelleket minden hétfőn-szerdán műkörömre,kedd-csütörtökön manikürre! Érd.: 20/947-6453 vagy fanika90@citromail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék modell pedikűrre,manikűrre és műkörömre, Budapest és Gödöllő környékén, a megadott időpontban. Bátran és bizalommal írhatsz. E-mail cím: wikyprincess@gmail.com
Sziasztok! Kezdő műkörmösként anyagáron vállalok zselés műkörömépítést vagy saját köröm megerősítést Budapesten. Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: freshmeme@freemail.hu
Sziasztok! Körmös képzésemre ill. vizsgámra (júli 9.) körömmodelleket keresek Szombathelyen, kedden és péntekenként du 13órától. (épített,tippes,zselés v porcelán) Várom jelentkezéseteket az: agnes.ovadi@freemail.hu ra koszi
Sziasztok! Július 2.ától várom új vendégeimet a Kála Szépségszalonban ( Bp., 3.ker, Vályog utca 6.ban):) Ha szeretnél szép műkörmöket, láb zselét, gél lakkot, manikűrt, esetleg paraffinos kézápolást, várlak szeretettel :) Műkörmökhöz gyűrű, nyaklánc készítése is megoldható :) Elérhetőségem: 06/70 397-00-10
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Budapesten! divine238@gmail.com