2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Én is szívesen lennék -Budapesten belül- manikűr, műköröm modell. :] E-mail címem: dzsofii@freemail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm, manikűr vagy pedikűr modell! Érdeklődj bátran!!! :) E-mail címem: anita.osvath91@gmail.com
Sziasztok! Június 28.-ára csütörtökre 11-töl 16 óráig modellt keresek porcelán körömhöz. Számom: 30/467 0813
Sziasztok! Júliustól Budapesten fogok dolgozni a 3.ker., Vályog utca 6.ban:) Várom új vendégeimet, amennyiben megtetszene a munkám. Képeket itt találtok, vagy fbon Krajnyák Zsuzsanna albumok:Munkáim alatt :) számom : 06/70 3970010
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok, Siófokra pedikűrhöz keresek modellt szombatonként! e-mail: jordaki.adrienn@freemail.hu vagy 0630/3574014
Sziasztok! Műköröm gyakorlásához modelleket keresek.Nem baj ha rágod a körmöd. Csak anyag árat kérek. Bp. XIII. Kerület. 06-70-429-1531
Szia! Nekem szükségem lenne nem is egy, hanem két modellre is :D vasárnap (június 24-én) reggel 9-től, illetve dél-1 óra magasságában. Az egyik tippes porcelán lesz, a másik szabadon választott. Az óra az V. kerületben, a belvárosban van, a Deák térhez közel. Megfelelne neked? Köszi, A.
Szia! Szükséged van még vasárnapra (06.24) modellre? Amennyiben igen, szívesen elmegyek, hogy segítségedre legyek. Régi körmösömnek többször mentem modellnek, tudom, mire vállalkozok. :D Előre is köszönöm visszajelzésed! Dóri
Szeretnék jelentkezni Budapesten belül műköröm modellnek!
Szia!! Ha van kedved, hozzam nyugodtan johetsz. Nekem alt. penteken es szombaton van oram, de het kozben is megbeszelhetjuk. En nemsokara mar vizsgazok, tehat sokat kell meg gyakorolni :-} Koszi ha visszajelzel: brachyperma@freemail.hu
Szeretnék jelentkezni Budapesten belül műköröm modellnek!
Szia! Nekem szükségem lenne nem is egy, hanem két modellre is :D vasárnap (június 24-én) reggel 9-től, illetve dél-1 óra magasságában. Az egyik tippes porcelán lesz, a másik szabadon választott. Az óra az V. kerületben, a belvárosban van, a Deák térhez közel. Megfelelne neked? Köszi, A.