2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tisztelt Mindenki! Pipe forma gyakorlásához keresek vállalkozó szellemű jelentkezőket! Mindössze anyagárat és türelmet kérek! 11. kerületben vagyok! Elérhetőségeim: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com
Szeretnék jelentkezni Budapesten belül műköröm modellnek!
Sziasztok! Körmös képzésemre ill. vizsgámra (júli 9.) körömmodelleket keresek Szombathelyen, kedden és péntekenként du 13órától. (épített,tippes,zselés v porcelán) Várom jelentkezéseteket az: agnes.ovadi@freemail.hu ra koszi
Kedves mindenki! A citromailes mail címekre valamiért nem bírok üzenetet küldeni, így ha megoldható, ha mailben érdeklődtök, más címről írjatok. Nem tudom mi lehet a gond, de nem küldi el a leveleket. Megértéseteket előre is köszönöm!
A cím változatlanul: VI. ker. Bp. Podmaniczky u. 27. (Ny-i pu.-tól 1 percre, a Troli megállónál a sarkon)
Kedves Lányok! Szükségem lenne pénteken (22-én) 12 órától a modul záró vizsga erejéig 1 modellre. (Az értékelés után szinkronba hozom a körmöket.) Kérésem a következő lenne a modellel szemben: - ne legyen fent műkörme, és semmiféle műköröm felrakását kizáró tényező (ezt privátban megbeszéljük, de pl.: ne legyen izzadós a keze/nem tapad a sablon/,ne legyen rágott a körme,ne legyen gyulladt a köröm körüli bőr, ne legyen szemölcs, vagy gomba stb.) ne álljon fent nála. Ha megoldható, kérnék szépen 1 képet a kézről. (1,5 órát vesz igénybe a vizsgafeladat.) Kérem, csak az szóljon, aki komolyan gondolja, és előreláthatólag nem jön közbe semmi! Előre is köszönöm!! Szép napot Mindenkinek!
Ingyen műköröm!!! Sürgősen műköröm modellt keresek péntekre vagy szombatra békéscsabai tanfolyamra! szeles_andrea@freemail.hu címre írjatok!!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok! Modelleket keresek gyakorlati órákra OKJ-s tanfolyamra Budapesten a József krt. 44-be. Szerdán manikűr 10-13 között, pénteken 11-16-ig meg műkörömépítés van. Végig ott kell lenni a megadott időn belül. Ha érdekel írj és elküldöm az órarendemet. katinails@freemail.hu
Sziasztok, Nagyon szívesen lennék gyakorló alanya olyan műkörmösnek, akinek a célja az, hogy hétköznapi emberek számára meseszépet alkosson. Mivel nekem muszáj használnom a kezeimet az extrém körmök nem jöhetnek szóba, viszont szívesen adnám a kezeimet, ha valaki természetes körmöket szeretne gyakorolni, természetes formákkal (rövid vagy közepes francia, kicsit felturbózva színekkel, mintával)...nagy álmom egy pöttyös francia műköröm:) Budaörsön és Budapesten belül elérhető vagyok, júliustól minden nap szinte, addig pedig meg kell beszélni:) igazi kihívás vagyok mert törnek a körmeim és rágom is őket, az ujjaim sem tökéletesen egyenesek, viszont az ápolt műköröm meseszépen mutat rajtam:) email: schneeblume@indamail.hu