2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok. Én szeretnék műkörmös modellnek jelentkezni. Elérhetőségem.: dorcy1818@freemail.hu Tel: 06307343658
Június 9.Pécs (szombati napra) reggel 9 órára, keresek pedikűr gyakorlatra modellt. Azt sem gond ha problémás a láb( bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm). Fizetés 2000 Ft.
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok! Keresek modellt Budapesten!!! Belvárosban vagyok otthoni gyakorlás kép keresek modellt. Aki ráér és szeretne szép körmöket várom!!! Email-ben a továbbiakat megbeszéljük, írj nyugodtan: eros.eszter.77@gmail.com
Végzett körmösként gyakorlás céljából modelleket keresek Székesfehérváron! Érd.: orsikorom23@gmail.com
Sziasztok!Körmös képzésemre körömmodelleket keresek Szombathelyen, kedden és péntekenként du 13órától. (épített,tippes,zselés v porcelán) Várom jelentkezéseteket az: agnes.ovadi@freemail.hu ra
Ingyen műköröm! Békéscsabai műkörmös tanfolyamra keresek modelleket pénteki vagy szombati napokra. Otthoni gyakorláshoz is keresek modellt, azért csak anyagárat kérek. szeles_andrea@freemail címen lehet érdeklődni.
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Kecskeméten! Elérhetőségem: darkboszi@freemail.hu
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok! Keresek modelleket Zuglóba. Mindenféle körömformát szeretnék gyakorolni. Bármilyen formájú és nagyságú körmöd van, nekem mindegy, mert a hétköznapi embereknek is szeretnék szépet alkotni. Várom jelentkezéseteket az: anda.p@freemail.hu-ra.