2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia Szabina! Írtam az email címedre még nem válszoltál kérlek írd meg, hogy akkor jó-e vagy tárgytalan. Köszönöm Zsóka
Szió Zsuzsi! Köszönöm megkaptam, tudod beszéltünk is róla. Mégegyszer köszönöm!:) További Szép Napot! Szabi
Sziasztok! Győrben műköröm modell lennék,vagy műkörmöst(kezdőt)keresnék a hétre! NEM rágom a körmöm,többszőr voltam már köröm modell:)) Elérhetőségem:d.anett89@gmail.com
Bocsi, a cím: anidez@freemail.hu, Tel:0670/5432882
Sziasztok! SZEGEDEN keresek modellt tanfolyamra, június 16.-ra, ha szívesen eljönnél, írj vagy hívjál! /UV-porcelán technika/. Üdv:Anikó
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok. Junius 15-ére ill. 19.-ére keresek továbbképzésre modelleket edge, pipe, stiletto körmökhöz. Írj az ave19860926@hotmail.com címre.
Sziasztok, végzett körmösként keresek modelleket otthoni gyakorláshoz Budapest 19 kerületben. csak anyag árat kérek. kathynails@citromail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Veszprémben és környékén. Nagyon türelmes vagyok :) arcane91@gmail.com
Végzett műkörmösként modelleket keresek gyakorláshoz Székesfehérváron! Érd.: orsikorom23@gmail.com
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot