2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Kónyi Anikó - Válaszolok
2012.05.31 - 21:16
Kónyi Anikó - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm-manikűr-pedikűr modell Budapesten. Szinte bármikor ráérek, leginkább a XI. kerület vonzáskörében ill. a belvárosban mozgok. aniko.konyi@gmail.com

2012.05.31 - 17:07
Miklós Andrea

Sziasztok! Keresek modelleket Pesten: Zuglóban és Tura vonzáskörzetében. Mindenféle körömformát szeretnék gyakorolni. Bármilyen formájú és nagyságú körmöd van, nekem mindegy, mert a hétköznapi embereknek is szeretnék szépet alkotni. Várom jelentkezéseteket az: anda.p@freemail.hu-ra.

Szabó Attiláné - Válaszolok
2012.05.31 - 14:15
Szabó Attiláné - törölt felhasználó

Sziasztok Végzett műkörmösként modelleket keresek Székesfehérváron anyagárért cserébe.Amit kérek sok türelmet és kitartást.

Pólya Csilla - Válaszolok
2012.05.31 - 11:56
Pólya Csilla - vendég

Pedikűr gyakorlatra keresek modellt Pécsen. Június 2.re (szombatra) Nem gond az sem ha problémás a lábad ( benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem) Akit érdekel kérem jelentkezzen :) Üdv: Csilla

Vincze Nikolett - Válaszolok
2012.05.31 - 08:27
Vincze Nikolett - vendég

Sziasztok! Olyan tanuló műkörmöst keresek akinek megcsinálhatnám a körmét, és cserébe ő is megcsinálná nekem. vnikle@citromail.hu

2012.05.31 - 05:51
Raffai Ágnes

Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot

M. Dinus - Válaszolok
2012.05.31 - 05:30
M. Dinus - vendég

Sziasztok ! 26 éves budapesti lány vagyok ( VI ker. ), szívesen lennék modell gyakorláshoz. Türelmes vagyok és szinte bármilyen körmöket szívesen viselek :) Írj, ha szükséged van rám : dinus@citromail.hu

Vásárhelyi Vanda - Válaszolok
2012.05.30 - 19:30
Vásárhelyi Vanda - vendég

Sziasztok! 23 éves vagyok Felsőtárkányban élek így Egerben vállalnék műköröm modellkedést. Voltam már műköröm építésnél modell (jelenleg is az vagyok).Jelenlegi "partnerem" 2012.06.13-án vizsgázik.Természetesen csak ezután a dátum után vállalok modellkedést hisz a vizsga alany is én vagyok. Oktató szerint kicsit tepsi körmöm van viszont tanulásnak jók hisz nehéz körmön jó megtanulni körmöt építeni. Nem vagyok sipákolós fajta, fájdalom küszöböm hatalmas, ettől csak a tűrőképességem nagyobb. Ha kellek írj nyugodtan: vasarhelyi.vanda@gmail.com (minden nap nézem)

Plósz Evelin - Válaszolok
2012.05.30 - 16:46
Plósz Evelin - vendég

Sziasztok! 20 éves fiatal lány vagyok és szívesen lennék műkörömépítéshez modell Miskolc környékén! Nagyon türelmes és megbízható vagyok. Ha szükséged van rám írj: evus.76@freemail.hu

T. Orsi - Válaszolok
2012.05.30 - 15:11
T. Orsi - vendég

Sziasztok! Végzett műkörmös vagyok.Modelleket keresek gyakorlás céljából.(Székesfehérvár).Érdeklődni: orsikorom23@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár