2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
890 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok.Modelleket keresek most tanulom a szakmát és a gyakorlati órákhoz szeretnék még 2-3 lány modellt. Ha érdekel. Emailben. Kérdezzetek. Csak olyanok akik hétköznap délelőtt ráérnek. Emailcím:zsanettcsemer@citromail.hu
Hello....Eppen olvastam h modelek keres szeretnek erdeklodni mert egyszeruen en imadom az ijeneket :) csak anyi problema van it h en nem magyar orszagrol vagyok :/ meglehetne oldani vagy nem ??
Kedves Timi! Nem igazán ismerem a részleteket.:) Ha el tudsz jönni 1 ilyen időpontra, azt szívesen veszem, de külföldre csak emiatt nem járok!
Sziasztok! Modelleket keresek (Bp.,VI.ker. Podmaniczky u. 27. Műköröm Akadémia)! Az alábbi időpontokban: 05.18. (Modell: 9-re) 05.23. (Modell: 11-re) 05.30. (Modell: 11-re) 06.06. (Modell: 9-re) 06.08. (Modell: 9-re) Illetve gyakorláshoz (Főként Piliscsaba és környékén.) (Házhoz is megyek.). Részleteket privátban! Kérem, hogy az időpont foglalások biztosak legyenek!(Ha valami közbejön, előtte legalább 2 nappal szólni.) Előre is köszönöm! Szeretettel várok minden türelmes Jelentkezőt! :) További szép napot Mindenkinek!
Hello....Eppen olvastam h modelek keres szeretnek erdeklodni mert egyszeruen en imadom az ijeneket :) csak anyi problema van it h en nem magyar orszagrol vagyok :/ meglehetne oldani vagy nem ??
Sziasztok! Modelleket keresek (Bp.,VI.ker. Podmaniczky u. 27. Műköröm Akadémia)! Az alábbi időpontokban: 05.18. (Modell: 9-re) 05.23. (Modell: 11-re) 05.30. (Modell: 11-re) 06.06. (Modell: 9-re) 06.08. (Modell: 9-re) Illetve gyakorláshoz (Főként Piliscsaba és környékén.) (Házhoz is megyek.). Részleteket privátban! Kérem, hogy az időpont foglalások biztosak legyenek!(Ha valami közbejön, előtte legalább 2 nappal szólni.) Előre is köszönöm! Szeretettel várok minden türelmes Jelentkezőt! :) További szép napot Mindenkinek!
Szia Adrienn! Én Piliscsabán tanulok úgyhogy ha gyakorolni szeretnél akkor írj ha gondolod:) holeczav@freemail.hu
Békéscsabai műkörmös tanfolyamra keresek modelleket, pénteki vagy szombati napra. Jelentkezés: popona@citromail.hu
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot
Sziasztok! Én szivesen lennék a köröm modelletek! Imádom a mükörmöt! Pest megyében lakom Budapest és környéke megfelelö nekem! katicacica@g-mail.hu 06706566381
Sziasztok!Nagyon szívesen lennék modell gyakorláshoz.Sajnos tanfolyamra nem tudok egyenlőre menni mert 4 gyermekem van és a leg kisebb 2 hónapos!De rajtam gyakorolhatsz ha ez elegendő :) Várom a megkereséseteket,Bp.IV.ker és környéke!
Sziasztok! MODELLT keresek a CRYSTAL NAILS (1085 Budapest, József krt. 44.) május 22.-ei zselés műköröm gyakorlati továbbképzésre. (12-től 16 óráig) Ha érdekel irj: kov.meli27@freemail.hu Üdv: Melinda
Szia olvastam,hogy modellt keresel?Én közelben lakom és érdeklődnék,hogy milyen körmöt fogsz csinálni pontosan?Ha megfelelő lennék én szivesen el megyek?!!kell valami feltétel hozzá???szia magdalena81@citromail.hu