2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nagy-Rátonyi Rita - Válaszolok
2012.04.24 - 10:37
Nagy-Rátonyi Rita - vendég
Válasz Berki Csilla - 2012. április 24., kedd 09:32 üzenetére

Sziasztok csajok. Versenyre keresek modellt Debrecenből és környékéről. Légy türelmes. Legyen szép kezed, bőrhibák nélkül. Ne legyen tetoválás a kézfejeden, legyen egyenes ujjad, hosszú körömágyad. Ha érdekel akkor írj a berki_csillaa@hotmail.com címemre, és mindent megbeszélünk. Köszönöm!

Szia!Én szívesen lennék modell,mit kell csinálni???? Debreceni vagyok.

Berki Csilla - Válaszolok
2012.04.24 - 09:32
Berki Csilla - törölt felhasználó

Sziasztok csajok. Versenyre keresek modellt Debrecenből és környékéről. Légy türelmes. Legyen szép kezed, bőrhibák nélkül. Ne legyen tetoválás a kézfejeden, legyen egyenes ujjad, hosszú körömágyad. Ha érdekel akkor írj a berki_csillaa@hotmail.com címemre, és mindent megbeszélünk. Köszönöm!

M. Dinus - Válaszolok
2012.04.22 - 18:36
M. Dinus - vendég

Sziasztok ! Szívesen lennék modell stiletto műköröm gyakorlásához. VI ker. sanjos csak vasárnap érek rá. Amennyiben érdekel írj :) dinus@citromail.hu

2012.04.22 - 15:13
M Alexa

Sziasztok... Modellt keresek a szerda-pénteki óráimra. május 11-től. Az előzőben elírtam, nem VII. hanem VIII. kerületbe(Crystal Nails)! mln.alexaa@gmail.com

Nagy Katalin - Válaszolok
2012.04.21 - 07:52
Nagy Katalin - vendég

Sziasztok, otthoni gyakorláshoz keresek műköröm modelleket Budapesten. Ha érdekel írj a kathynails@citromail.hu címre és a részleteket ott megbeszéljük ;-)

Benke Franciska - Válaszolok
2012.04.20 - 15:15
Benke Franciska - vendég

Sziasztok! Akinek van szüksége pesten műköröm modellre az nyugodtan szóljon. 4 éve rendszeresen van műkörmöm, jöhet bármi (stiletto, edge, pipe, porcelán, zselé stb..) De kérlek csak olyan írjon, aki már épített műkörmöt! Köszönöm! francsiii7@gmail.com

2012.04.20 - 12:37
Tóth Zsófia

Sziasztok! Gyakorláshoz keresek modelleket,- nemrég végeztem a sulival -(zselés kocka, mandula) Veszprém környékén (Balatonalmádi, B. füred, Veszprém). Csak anyagárat kérek érte cserébe meg sok sok türelmet! tzsofia16@gmail.com

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2012.04.20 - 12:24
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Sziasztok! A pedikűr vizsgámra való felkészüléshez keresek modelleket. Nem baj, ha bőrkeményedéses, tyúkszemes a lábad, esetleg be van nőve a körmöd. Profitól vettem át a szakma rejtelmeit, nagy lelkesedéssel űzöm szakmát! :) Email címem: snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi

B.Krisztina - Válaszolok
2012.04.20 - 12:01
B.Krisztina - vendég

Zselés díszítések gyakorlásához keresek modelleket 17. kerületben minimális anyagárért cserébe. Érd. krisztamukorom@freemail.hu

2012.04.19 - 14:05
M Alexa

Sziasztok! Modelleket keresek, szerda és pénteki óráimra!(máj 11-től! Bp. VII.ker-be! mln.alexaa@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár