2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok csajok. Versenyre keresek modellt Debrecenből és környékéről. Légy türelmes. Legyen szép kezed, bőrhibák nélkül. Ne legyen tetoválás a kézfejeden, legyen egyenes ujjad, hosszú körömágyad. Ha érdekel akkor írj a berki_csillaa@hotmail.com címemre, és mindent megbeszélünk. Köszönöm!
Szia!Én szívesen lennék modell,mit kell csinálni???? Debreceni vagyok.
Sziasztok csajok. Versenyre keresek modellt Debrecenből és környékéről. Légy türelmes. Legyen szép kezed, bőrhibák nélkül. Ne legyen tetoválás a kézfejeden, legyen egyenes ujjad, hosszú körömágyad. Ha érdekel akkor írj a berki_csillaa@hotmail.com címemre, és mindent megbeszélünk. Köszönöm!
Sziasztok ! Szívesen lennék modell stiletto műköröm gyakorlásához. VI ker. sanjos csak vasárnap érek rá. Amennyiben érdekel írj :) dinus@citromail.hu
Sziasztok... Modellt keresek a szerda-pénteki óráimra. május 11-től. Az előzőben elírtam, nem VII. hanem VIII. kerületbe(Crystal Nails)! mln.alexaa@gmail.com
Sziasztok, otthoni gyakorláshoz keresek műköröm modelleket Budapesten. Ha érdekel írj a kathynails@citromail.hu címre és a részleteket ott megbeszéljük ;-)
Sziasztok! Akinek van szüksége pesten műköröm modellre az nyugodtan szóljon. 4 éve rendszeresen van műkörmöm, jöhet bármi (stiletto, edge, pipe, porcelán, zselé stb..) De kérlek csak olyan írjon, aki már épített műkörmöt! Köszönöm! francsiii7@gmail.com
Sziasztok! Gyakorláshoz keresek modelleket,- nemrég végeztem a sulival -(zselés kocka, mandula) Veszprém környékén (Balatonalmádi, B. füred, Veszprém). Csak anyagárat kérek érte cserébe meg sok sok türelmet! tzsofia16@gmail.com
Sziasztok! A pedikűr vizsgámra való felkészüléshez keresek modelleket. Nem baj, ha bőrkeményedéses, tyúkszemes a lábad, esetleg be van nőve a körmöd. Profitól vettem át a szakma rejtelmeit, nagy lelkesedéssel űzöm szakmát! :) Email címem: snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi
Zselés díszítések gyakorlásához keresek modelleket 17. kerületben minimális anyagárért cserébe. Érd. krisztamukorom@freemail.hu
Sziasztok! Modelleket keresek, szerda és pénteki óráimra!(máj 11-től! Bp. VII.ker-be! mln.alexaa@gmail.com