2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok, modellt keresek Győrben tartott tanfolyamra! Pénteken du.16h-tól ill.szombaton 9h-tól du.17h-ig, manikür-műköröm-pedikür-re május végéig.A számom: +36 30 773 6726 Köszi: Adrienn
Sziasztok! Budapesten május elejétől tanfolyamra keresek megbízható modelleket. Szerda 11-től 13-ig kézápolás és manikűr és péntek 11-től 16-ig műköröm. További info: katinails@freemail.hu
Sziasztok! Most szombati versenyre keresek szép kezű, szabályos ujjú, hosszú körömágyú modellt! Hívj bátran, ha szeretnél részt venni egy fantasztikus rendezvényen és úgy érzed, hogy a kezed megfelelő lehet a követelményeknek. Tel:06-20-4573703
sziasztok. Otthoni gyakorláshoz keresek modelleket. lehetőleg Bp 14.kerület vagy környékén. Házhoz megyek
Szia én szivesen lenék a modelled,én a xv kerületben lakom,és hétvégén ha ráérsz ,és volna kedved gyakorolhatnál,és ha nem okoz gondot,akkor porcelánt,mert a zselét ledobja a körmöm köszönöm irj bátran.Matáv :061 410 77 69 holnap,holnap után 5-órátol vagyok ithon.
Sziasztok köröm modell szeretnék lenni,porcelán körmöt szeretnék,és kocka formát.Aki tudna válalni kérem irjon délután,vagy hétvége lenne jó. Köszönöm!!!
Sziasztok! Versenytréninghez keresek hosszú körömágyú, egyenes ujjú és türelmes modelleket! Elérhetőségem: roszmann.franciska@indamail.hu 06205889334
CN -nél végzett körmösként, zselés díszítések gyakorlásához keresek modelleket anyagárért cserébe.(17. kerület) Érd: priviben
Sziasztok! Ne haragudjatok hogy nem írtam oda hogy én Kecskeméti vagyok,de Kiskunfélegyházán és környékére szívesen megyek modellnek csak pest azért az huzos mer nagyon drága innen kecskemétröl a jegy...:( De bárkinek szívesen lennék! nitus_18@freemail.hun ezen bárki írhat!!!!
Sziasztok! A pedikűr vizsgámra való felkészüléshez keresek modelleket. Nem baj, ha bőrkeményedéses, tyúkszemes a lábad, esetleg be van nőve a körmöd. Profitól vettem át a szakma rejtelmeit, nagy lelkesedéssel űzöm szakmát! :) Email címem: snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi
Április 18-ára (szerda) keresek PEDIKÜR (lábápolás) nagyvizsgámra 1 modellt Budapesten! Akár fiúk is jelentkezhetnek! Modellek jelentkezését várom üzenetben: https://www.facebook.com/szterenata linken,vagy az szterenata@gmail.com e-mail címen, vagy a 303543860-as telefonszámon.