2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Bazsik Barbara - Válaszolok
2012.04.14 - 14:20
Bazsik Barbara - vendég

Sziasztok! Budapesti vagyok és szívesen lennék kézmodell hétköznap délután illetve hétvégén. barbis.mazsi@gmail.com e-mail címen elértek.

Marton Nikoletta - Válaszolok
2012.04.14 - 11:56
Marton Nikoletta - vendég

Sziasztok,Bárkinek lennék szívesen a modellje! nitus_18@freemail.hu elérhettek!

2012.04.13 - 14:08
Móni

Sziasztok! 18-ára, déltől keresek modellt, zselés technikai képzésre. Ha van időd és kedved, kérlek jelentkezz. Köszönöm monika756@gmail.com

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2012.04.13 - 09:34
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Sziasztok! A pedikűr vizsgámra való felkészüléshez keresek modelleket. Nem baj, ha bőrkeményedéses, tyúkszemes a lábad, esetleg be van nőve a körmöd. Profitól vettem át a szakma rejtelmeit, nagy lelkesedéssel űzöm szakmámat! :) Email címem: snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi

Szakonyi Katalin - Válaszolok
2012.04.13 - 07:12
Szakonyi Katalin - vendég

Sziasztok! Gyakorláshoz, modellnek szívesen elmennék Szombathelyen, Sopronban. E-mail: szoroslaszlone@freemail.hu

Péter Karola - Válaszolok
2012.04.12 - 11:22
Péter Karola - vendég
Válasz Péter Karola - 2012. április 12., csütörtök 11:19 üzenetére

Szia! Érdekelne a 3D-s gyakorlásodhoz a modellkedés és lehet a műköröm is.Leírnál bővebben egy két dolgot ezekről.pl mennyi időt vesz igénybe.Mikor kezdted?Anyagi vonzata számomra van -e és ha igen mennyi?illetve helyileg hol lenn?Az elérhetőségem peter.karola@freemail.hu Köszönöm:Péter Karola

Na ezt nem ide akartam,bocsi,nem tudom,h. lehet kitörölni:)

Péter Karola - Válaszolok
2012.04.12 - 11:19
Péter Karola - vendég
Válasz Mészáros Tímea - 2012. április 7., szombat 18:02 üzenetére

Sziasztok! Szép kezű modelleket keresek április 18-ra OKJ-s vizsgára. Jelentkezni az mtimike30@gmail.com e-mail címen lehet.

Szia! Érdekelne a 3D-s gyakorlásodhoz a modellkedés és lehet a műköröm is.Leírnál bővebben egy két dolgot ezekről.pl mennyi időt vesz igénybe.Mikor kezdted?Anyagi vonzata számomra van -e és ha igen mennyi?illetve helyileg hol lenn?Az elérhetőségem peter.karola@freemail.hu Köszönöm:Péter Karola

Szilágyi Alexandra - Válaszolok
2012.04.10 - 16:53
Szilágyi Alexandra - vendég

Sziasztok.:) Budapesti vagyok és nagyon türelmes modell.:) Ha valakinek kéne modell nyugodtan írjatok nekem.: shandykababy@hotmail.com Üdv.: Szandi

Mészáros Tímea - Válaszolok
2012.04.07 - 18:02
Mészáros Tímea - vendég

Sziasztok! Szép kezű modelleket keresek április 18-ra OKJ-s vizsgára. Jelentkezni az mtimike30@gmail.com e-mail címen lehet.

2012.04.07 - 17:07
Hajdu Szilvia

Sziasztok! Műköröm építés, és 3D SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁSHOZ (gyakorlásához) keresek türelmes modellt Budapesten!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár