2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Budapesti vagyok és szívesen lennék kézmodell hétköznap délután illetve hétvégén. barbis.mazsi@gmail.com e-mail címen elértek.
Sziasztok,Bárkinek lennék szívesen a modellje! nitus_18@freemail.hu elérhettek!
Sziasztok! 18-ára, déltől keresek modellt, zselés technikai képzésre. Ha van időd és kedved, kérlek jelentkezz. Köszönöm monika756@gmail.com
Sziasztok! A pedikűr vizsgámra való felkészüléshez keresek modelleket. Nem baj, ha bőrkeményedéses, tyúkszemes a lábad, esetleg be van nőve a körmöd. Profitól vettem át a szakma rejtelmeit, nagy lelkesedéssel űzöm szakmámat! :) Email címem: snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi
Sziasztok! Gyakorláshoz, modellnek szívesen elmennék Szombathelyen, Sopronban. E-mail: szoroslaszlone@freemail.hu
Szia! Érdekelne a 3D-s gyakorlásodhoz a modellkedés és lehet a műköröm is.Leírnál bővebben egy két dolgot ezekről.pl mennyi időt vesz igénybe.Mikor kezdted?Anyagi vonzata számomra van -e és ha igen mennyi?illetve helyileg hol lenn?Az elérhetőségem peter.karola@freemail.hu Köszönöm:Péter Karola
Na ezt nem ide akartam,bocsi,nem tudom,h. lehet kitörölni:)
Sziasztok! Szép kezű modelleket keresek április 18-ra OKJ-s vizsgára. Jelentkezni az mtimike30@gmail.com e-mail címen lehet.
Szia! Érdekelne a 3D-s gyakorlásodhoz a modellkedés és lehet a műköröm is.Leírnál bővebben egy két dolgot ezekről.pl mennyi időt vesz igénybe.Mikor kezdted?Anyagi vonzata számomra van -e és ha igen mennyi?illetve helyileg hol lenn?Az elérhetőségem peter.karola@freemail.hu Köszönöm:Péter Karola
Sziasztok.:) Budapesti vagyok és nagyon türelmes modell.:) Ha valakinek kéne modell nyugodtan írjatok nekem.: shandykababy@hotmail.com Üdv.: Szandi
Sziasztok! Szép kezű modelleket keresek április 18-ra OKJ-s vizsgára. Jelentkezni az mtimike30@gmail.com e-mail címen lehet.
Sziasztok! Műköröm építés, és 3D SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁSHOZ (gyakorlásához) keresek türelmes modellt Budapesten!