2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok, kézmodell szerepet vállalok Budapesten/Budakeszin délutánonként, vagy vasárnap. Email: p.klaudixa@hotmail.com
Sziasztok! Kézmodell szerepét vállalom Budapesten. E-mail: blackroze@citromail.hu
Sziasztok! Békéscsabai műkörmös tanfolyamra keresek modelleket, többet is. Cserébe ingyen műköröm készítése, amilyet szeretnél! :) Az eddigi munkáimról képet tudok mutatni. Írjatok infóért a szeles_andrea@freemail.hu címre.
Szívesen lennék modell Budapesten. Akár órai gyakorláshoz, akár versenyre. Lehet kocka vagy extra forma, épített vagy tippes, amit gyakorolni lehet rajtam. :-) Esetleg, ha szükség van rá, pedikűrt is bevállalok. Nálam türelemből nincs hiány. E-mail címem: thalya@freemail.hu.
Kedves Kriszta! nekem szükségem lenne modelre , szívesen várlak ha kedved van, a jövöhéttöl, minden kedden, szerdán ,csütörtökön, lesznek a gyakorlati orák bármelyikre jöhetnél , csak kérlek , elöre irjál a keniko72@freemail.hu
Sziasztok Áprilisban induló tanfolyamomra keresek lelkes köröm modelleket jelentkezni a gnagycsilla90@gmail.com kép+elérhetőséggel köszönöm ! Budapest
Sziasztok Végzett műkörmösként vállalkozó kedvű türelmes modellt keresek lehetőleg székesfehérvárit.Csak anyagárat kérek és sok sok türelmet.Érd:komolyerdeklodo@citromail.hu vagy 30/957 9433
Sziasztok! Kellene nekem mára egy modell a crystal nail-nél tanulok és ma lesz a vizsgám pedikűrből és műkörömből és még itthonra is keresek modelleket gyakorláshoz.Ingyen csinálom a körmöket amíg bele nem jövök.Jelentkezni ezen a számon lehet 06706332122
Kezdő műkörmösként keresek modelleket gyakorlás céljából Kecskeméten,csak anyagárat kérek!! Érdeklődni lehet az alábbi email címen:d.andi21@freemail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék körmös modell! Budapesti vagyok :) 0670-674-45-88
Szia Május 6-ra szükségem lenne szép hosszú körömágyú modellre, tudnál nekem fotót küldeni a kezedről? Megköszönném(versenyre kéne) Előre is köszönöm