2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Marton Eszter Renata - Válaszolok
2012.02.28 - 18:41
Marton Eszter Renata - vendég

Március 1-jére (csütörtök) és 2-ára (péntek) keresek PEDIKÜRRE 1-1 modellt délelőtt 9 órai kezdéssel. Modellek jelentkezését várom üzenetben a «« https://www.facebook.com/szterenata »» facebook adatlapomon.

Nagy Katalin - Válaszolok
2012.02.28 - 18:16
Nagy Katalin - vendég

Sziasztok, műkörömépítő tanfolyami órákra (péntek, szombat) és otthoni gyakorlásra keresek lelkes, türelmes modellt Budapesten. kathynails@citromail.hu

Kriszti - Válaszolok
2012.02.28 - 17:07
Kriszti - vendég

Műköröm építéshez keresek modelleket! Jelentkezni: szekkri76@freemail.hu

Görögné Balogh Katalin
Válasz Sevecsek Noémi - 2012. február 27., hétfő 17:31 üzenetére

Sziasztok! A pedikűr tanfolyamon tanultak elsajátításához keresek modelleket. Nem baj, ha bőrkeményedéses, tyúkszemes a lábad, esetleg be van nőve a körmöd. Profitól veszem át a szakma rejtelmeit, nagy lelkesedéssel tanulom szakmámat! :) Email címem: snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi

Lányok Én már voltam neki modell.Nagyon ügyes sőt merem állítani ügyesebb mint némelyikőnk a szakmába.

Wollner Mónika - Válaszolok
2012.02.28 - 10:20
Wollner Mónika - törölt felhasználó

Sziasztok! A Crystal Nailsnél tanulok kéz-lábápolást és műkörömépítést és kellene nekem modell pedikűrre, manikűrre és műkörömépítésre egészen áprilisig. Ezen a számon tudtok elérni és a többit megbeszéljük személyesen 06702122632

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2012.02.27 - 17:31
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Sziasztok! A pedikűr tanfolyamon tanultak elsajátításához keresek modelleket. Nem baj, ha bőrkeményedéses, tyúkszemes a lábad, esetleg be van nőve a körmöd. Profitól veszem át a szakma rejtelmeit, nagy lelkesedéssel tanulom szakmámat! :) Email címem: snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.02.27 - 16:04
Marosán Lilla - törölt felhasználó

Referenciamunkám illetve munkám tökéletesítésére keresek modelleket, anyagárban dolgozok, lehet zselés és porcelán, extra hosszú, egyszerű francia, rövid kocka vagy mandula, gél lakk, manikűr, extra kövek, akril festés, zselés ill. porcelán díszítés, bármi... Kizárólag egészséges körmű, igényes, jó ízlésű 18 év feletti modellek jelentkezését várom, akik értékelik a munkám, és nem csak azért jelentkeznek, mert olcsó. bővebben: http://nausica-nails.blogspot.com/ Érd.: nausica.nails@gmail.com

Lakatos Patrícia - Válaszolok
2012.02.26 - 15:44
Lakatos Patrícia - vendég

sziasztok:) szívesen lennék műkörmöd modell, hétköznaponként fent vagyok Budapesten és elég sok a szabadidőm:) ezen az e-mailen elértek: lakatospatti@gmail.com

2012.02.26 - 11:41
Takácsné Ági

Sziasztok! Gyakorló körmösként Újpesti üzletben várom kézápolásra, műkörömre vágyó vendégeimet anyagáron. Tel: 70/636-5480

Cselőtei Diána - Válaszolok
2012.02.24 - 16:41
Cselőtei Diána - vendég

szijasztok szívesen lennék köröm modell viszont most is van műkörmöm de ha valakinek így is jó akkor keressen meg. Én Fóton lakom de szinte minden nap Pesten vagyok ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon a dius92@indamail.hu-ra vagy keressen a 06-30-452-8277-es számon.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár